GDC 2011: Újra mozog az ORION: Prelude

  • Írta: InGen
  • 2011. március 10.
  • Videó
Link másolása
Azt azért túlzás lenne mondani, hogy a GDC 2011 sztárja lett volna az ORION: Prelude, de mivel az eredeti Half-Life 2 mod eléggé nagy népszerűségnek örvend, mi is igyekszünk követni a játékkal kapcsolatos történéseket. Ennek örömére most egy új előzetest tekinthetünk meg belőle.

Az új előzetesnek már inkább előzetes formája van, mint a korábban látott alfaverziós játékmenet bemutatónak, habár nagyjából ugyanazok a dolgok szerepelnek benne. Ígéretesnek tűnik az anyag, bár egyelőre nem igazán tudjuk hová tenni.

10.
10.
nero66
Nekem nagyon bejön, de csinálhattak volna valamivel dzsungelesebb környezetet is... :D
9.
9.
Mortis
Nem valami nagy szám. Érdekes ötlet, de ennyi.
8.
8.
Berencsit
#6: valamilyen szinten nekem is xD

de csak azért, mert manapság kevés olyan Game van, ahol szerves az ellen... mindenhol csak robotok vannak, vagy emberek!! :D ami nem baj, csak jó látni, hogy mást is tudnak nyujtani a játékosoknak. a graf se rossz, de azért sokkal jobbat várunk. :)
7.
7.
exonic
Igazán megtudhatnánk már hogy mi a lényege ... :)
6.
6.
nekem pont a t-rex jön be a legjobban... :)
5.
5.
daenath
Jonak jol nezki, de valszeg nekem is a Turok jutott eszembe. Inkabb valami mekat vagy gepszornyet kellene berakni helyete. Azert erdemes figyelemel kiserni a projektet.
3.
3.
falselight
nem tűnik rossznak, csak a dinoszauruszokat kellene kicserélni bármi másra.
2.
2.
Paulka
Elég jó lett! Sokkal jobban néz ki mint az alfa test gameplay... az vmi szörnyű volt.. :| bár szerintem még van mit javítani így is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...