Folytatódik a Prey

  • Írta: InGen
  • 2011. március 13.
  • Hír
Link másolása
Úgy néz ki, hogy ha klasszikus FPS-ek folytatásairól van szó, a játékipar valahogy fekete lyukba kerül. Ha emlékszünk, iszonyatosan sok idő kellett hozzá, hogy annak idején feltámasszák az egykor legendás Prey-t, most pedig több évnyi hallgatás után készülhet a folytatás is.

Habár egyelőre semmit nem érdemes készpénznek venni, úgy tűnik, hogy valami elkezdődött a Prey 2 körül. Az egyik külföldi oldal birtokába jutott ugyanis a népszerű francia gamer magazin, a Joystick címlapja (azóta levették az oldalról), melynek címlapsztorija a Prey 2 leleplezése, a következő szöveggel: "Senki nem számított rá, de ez most megváltozik!"

  

A Human Head Studios által fejlesztett, és 2006-ban megjelent Prey nem tudott minden esetben felérni a klasszikus Prey színvonalához, de mindenképpen jó úton indult el, ezért is furcsa számunkra, hogy azóta még nem esett túl sok szó a folytatásról. A dolgok persze megváltoztak közben: a 3DRealms gyakorlatilag nem létezik, a jogok pedig az id Software, s így a Bethesda tulajdonában vannak.

Vajon ki fogja fejleszteni a folytatást?

Update! Megvan a borító, csekkoljátok!

19.
19.
Gabesz.
#18: Szerintem neked el van csúszva az értékelési mutatód, valahol egy epres fagyi, meg egy kupac sz*r között:) A Bethesda eddig csak lerakott az asztalra. Mostanság nagyon kevés olyan játékot csinálnak, ami nem CSAK az eladásokra és a grafra megy, ha nem a játékélményre is. A Bethesda játékai is jócskán tele vannak hibával, de legalább próbálkoznak a srácok, ami érezhető is!
18.
18.
Kriszg
a Bethesda szinte biztos hogy megcsinálja a prey 2-t de amit a fallout 3 és a fallout new vegas-al tettek az szerintem szörnyű volt, egyáltalán nemtetszett. Aztán az Oblivion-t sem találták el ... ha a Bethesda csinálja nem lesz nagy durranás.
15.
15.
Berencsit
#14: nem vagy egyedül vele. :) de a preyröl még nincs sok infó... :( nembaj, a prototype kárpótol minket. :))
14.
14.
adriano28
nagyszerű hír, ez meg a prototype 2 feldobta a hangulatomat ^^
13.
13.
Optimus Prime
Már több helyen is olvastam erről, ott kissé bizakodóbb volt a hír. Engem csak pár dolog izgat: a zene Jeremy Soule-é lesz? A szinkronhangok maradnak?
Az egyik kedvenc játékom. Lehet rövid és egyszerű, de a hangulat és a kevés, de családias karakter feldobja a játékot. Ahogy a felturbózott Doom3 engine (tudom, hogy Tech, de nem érdekel :) Meg persze a zene, akit zavar a halhatatlanság tolja Cheerokie módban! Ja, és akinek dobozos verziója van Steamen regisztrálhatja!
12.
12.
wigyory
Már nem is remémykedtem abban hogy "leporolják" ezt a game-t, kissé megfakultak az élmények-de majd látjuk hogy valóban foglalkoznak a történet folytatásával.
11.
11.
drat576
Nekem annyira bejött az első rész hogy egy húzóra kitoltam, mondjuk azóta se vettem elő de nagyon várós a második rész,
Amúgy már régebb óta lehet tudni hogy jön a 2, volt erről hír anno szóval ez most nem újdonság.
10.
10.
Berencsit
Like! :) prey forever. ;)
9.
9.
Macifasz
Húúúú de baromira untam már a végére. Számomra a tipikus, egyszer kitolós game.
8.
8.
pjoco
Nekem egyik kedvencem játékom a mai napig és rengetegszer végigjátszottam! Végéből pedig egyértelműen kiderült hogy lesz folytatás sőt hír is volt hogy készűl a játék csak volt valami tűz amiben oda veszett jó pár dolog így gondolom kezdhették előröl a fejlesztést!
7.
7.
Sarkadi
Izgatottan várom a fejleményeket.
6.
6.
JoHnNiEE
huhu, jó hír :) az elsőt nagyon élveztem, várjuk a másodikat ;)
5.
5.
X360_FaNbOy
A 2006os tényleg nagyon jó játék volt..remélem ez sem lesz másképp.
4.
4.
Mortis
Hehh,,,A Bethesda keze alatt szerintem lenne félnivalója. Garancia az a név. Az első rész nekem is tetszett és szívesen megismételném a kalandot.
3.
3.
themagott
Várós nagyon ... jobban örülnék ha az id fejlesztené, de a Bethesda se adott még ki rossz játékot a kezei közül , bármelyikük is kezd bele biztos jó lesz :)
2.
2.
adye
Baromi jó játék volt a 2006-os Prey. Szerintem jóval többet kihoztak az ID Tech 4-ből mint maga az ID Games. Szép volt, formabontó játékmenettel, jó sztorival...
Fel is rakom ^^
1.
1.
SSJ Gábriel
Az utolsó kérdésre engem is érdekelne a válasz. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...