Prey (2017) PC, PS4, XBOXONE

A Prey visszatérésére kábé annyit kellett várnunk, mint az eredeti játék megjelenésére. Megérte!
Típus: FPS

E3 2018: Fejlesztői bemutatón a Prey DLC-je

Izgalmas kiegészítővel bővült a tavaly megjelent és kellemes meglepetést okozó Prey. Az E3 alkalmából a Bethesda és az Arkane Studios csapata összeült és több mint egy órában mutatja be, mit is kínál a csomag.

E3 2018: A Bethesda-bejelentések egy helyen

A Bethesda megint a - számunkra - leglehetetlenebb időpontban konferenciázott, és magyar idő szerint hajnalban kezdte el csepegtetni a bejelentéseit. A reggeli zűrzavar feloldására készítettünk egy gyors összefoglalót az újdonságokról.

E3 2018: A Holdra látogatunk a Prey új DLC-jében

Azt már tudtuk, hogy valamire készül a Bethesda Prey-ügyben, de azt nem sejtettük, hogy a korábban már beharangozott új DLC mellett számos újdonsággal is kibővül majd a játék.

E3 2018: Itt nézd vissza a Bethesda konferenciáját!

A Microsoft után hétfő hajnalban a Bethesda folytatja a konferenciák sorát. Biztosan előkerül a Fallout 76, ahogy a Rage 2-ből is friss gameplayt ígértek, de sokan Prey-bejelentést is jósolnak. Mindezt élőben követheted nálunk!

Egy percig mozog a törölt Prey 2

A Human Head Studios fejlesztésében készült második Preyt meglehetősen hosszas huzavona után érte utol a végzete, mígnem négy évvel ezelőtt hivatalosan is törölték a projektet. Kár, mert elég dögösen nézett ki.

Prey - a Bethesda folytatja a célozgatást

Az is megeshet, hogy még az idei E3-at sem kell megvárnunk a bejelentésig, a Bethesda és az Arkane Studios ugyanis meglepően aktívan célozgat arra, hogy valami történik majd Prey-fronton.

E3 2018: Prey-kiegészítőt mutat be a Bethesda?

A Bethesda tegnap jelentette be, pontosan mikor tartja idei E3-as konferenciáját, majd nem sokkal később a Prey Twitter-oldalán felbukkant egy rejtélyes videó. Véletlen lenne?

A Bethesda kiáll a single player játékok mellett

Tegnap az idei The Game Awards után a Bethesda kiadott egy közleményt, amelyben az egyjátékos címek létjogosultságát hangsúlyozta. Pénzzel is támogatja a #SavePlayer1 nevű kampányát, amit más fejlesztők kapnak meg.

Bethesda-játékok a Humble nyár végi akciójában

Ütős akciókkal ünnepli a Humble Store a nyár végét, és ennek keretében a Bethesda játékait kaparinthatjuk meg a héten jelentős kedvezménnyel. Fallout-, Doom-, Wolfenstein- és Dishonored-címek olcsón!

Prey - új demóváltozat érhető el

A Bethesda azon szorgoskodik, hogy nehogy elfelejtsék a játékosok a májusban megjelent Preyt, így vadiúj kipróbálható verzió érkezett az Arkane Studios FPS-éből. Végre PC-n is belekóstolhatunk a Talos 1 mindennapjaiba.