Prey (2017) PC, PS4, XBOXONE

A Prey visszatérésére kábé annyit kellett várnunk, mint az eredeti játék megjelenésére. Megérte!

Kitálalt a Prey direktora: a Bethesda erőltette a lopott cím használatát

Az Arkane Studios egykori fejese és a 2017-es Prey játékigazgatója elárulta, hogy milyen gusztustalannak találta, amikor a Bethesda rákényszerítette őket egy korábbi, ismert cím használatára.

Nagyszerű játékokat ad ajándékba az Epic Games Store

Semmiképp nem érdemes kihagyni az Epic Games Store e heti ajándékait. Néhány kattintás fejében ezúttal három játékra is lecsaphatunk, ráadásul egyik cím nagyszerűbb, mint a másik.

Megérkezett az Epic Games Store legújabb ajándéka

Újabb ajándékkal vár minket az Epic Games Store. Ezen a héten az ég felé tekinthetünk, hogy a Marsot célba véve élhetővé tegyük a vörös bolygó kopár pusztaságait.

A Prey az Epic Games Store legfrissebb ajándéka

Ma beléptünk az Epic Games Store idei karácsonyozásának utolsó harmadába. A legújabb ingyenjáték az Arkane Studios műhelyéből kikerült Prey, amelyben egy űrállomáson nézünk szembe egy rosszul végződött kísérlet következményeivel.

FPS Boostot kapnak Xboxon a Bethesda-játékok

Miután hivatalosan is végbement a Microsoft-Bethesda deal, és a fejlesztőstúdió számos játéka az Xbox Game Passen landolt, máris itt a következő jó hír. Az új konzolokon az eddiginél magasabb fps-sel játszhatunk majd számos játékot.

Új játékon dolgozik az Arkane Studios

Úgy tűnik, nem csak a Deathloop az egyetlen új játék, ami készül az Arkane Studios boszorkánykonyhájában, hanem egy még idáig be nem jelentett projekten is dolgoznak a Dishonored- és Prey-játékok alkotói.

Bethesda - az Xbox elsődleges, de nem kizárólagos

Mióta a Microsoft felvásárolta a Bethesdát, azóta vissza-visszatérő kérdés, hogy vajon kisajátítja-e a megszerzett címeket a saját platformjai kedvéért. Ezúttal az Xbox pénzügyi igazgatója fejtette ki az álláspontjukat.

Frissítve: Next-genesednek a Bethesda shooterei

Az észak-amerikai régióban megjelenő szoftverek korhatár-besorolásaiért felelős ESRB adatbázisában tűnt fel az a két csomag, amelyek Xbox Series X-re és S-re hozhatják a Dishonored-, a Prey-, illetve a Wolfenstein-szériát.

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát

Senki sem számított a nap legnagyobb hírére. A Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, ezzel a saját zászlaja alá hajtva a Bethesda Softworksöt és annak összes fejlesztőstúdióját. Az ide tartozó játékok mind Xbox Game Passre tartanak majd.

VR-változatot kaphat a Prey?

Hivatalos megerősítésről egyelőre szó sincs, így érdemes fenntartásokkal kezelni a hírt, de úgy tűnik, hogy VR-eszközökre látogathat a 2017-es Prey. A szivárgás egybecseng a Bethesda múltbéli VR-politikájával.