Európában is csúszhat a Motorstorm: Apocalypse

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 14.
  • Csúszás
Link másolása
Könnyen lehet, hogy a pénteki földrengés nemcsak a japán, hanem az európai Motorstorm: Apocalypse premiert is érinti majd. A Sony még nem döntötte el, hogy menetrend szerint kiadja-e a héten a játékot, vagy együttérzésből csúsztassa el a megjelenést - az illetékesek későbbre ígértek információkat.

Ahogy arról reggel beszámoltunk, Japánban több kiadó is úgy döntött, hogy a múlt pénteki földrengésre való tekintettel elhalasztanak bizonyos játékmegjelenéseket, rendezvényeket, sőt néhányan egyéb szolgáltatásokat is felfüggesztettek az akadozó áramellátás miatt.

A Sony már megerősítette, hogy Japánban csúszni fog a Motorstorm: Apocalypse megjelenése, elvégre a versenyjáték éppen egy katasztrófa sújtotta városban játszódik, így rosszul venné ki magát, ha az éppen egy 9-es erősségű, több méteres szökőárral kísért földrengés után kerülne boltokba. A Sony hasonló okokból Új-Zélandon is arrébb tolta a premiert, miután ott is földrengés pusztított.

A Sony Computer Entertainment ugyan még nem döntött az ügyben, de az is benne van a pakliban, hogy együttérzésből Európában is csúszik a debüt. A cég szóvivője úgy nyilatkozott a brit GameSpotnak, hogy jelenleg is megbeszéléseket tartanak arról, hogy mi legyen a játék sorsa, és amint lesz konkrétum, azt megosztják a sajtóval is.

A Motorstorm: Apocalypse március 16-án, azaz holnapután jelenne meg.

26.
26.
Dogmatix
#25: Nem hagynak ki sok mindent. Az előző részek jobban bejöttek. Azért ez se lett olyan rossz. Pár órát megér a játék simán :)
25.
25.
Csokis
Viszont a UK megjelenést bizony eltolták, immár hivatalosan is! :(
24.
24.
Dogmatix
Srácok én az 576 ban dolgozom Győrben, és már jó pár napja megérkezett hozzánk a Motorstorm Apocalypse. Erről ennyit :)
23.
23.
kevinbutler
#21: Énis kipróbáltam a demo-t és én se vagyok elragadtatva tőle.
A grafika nekem még tetszik amivel bajom van azaz autók irányítása tök jól meg volt már csinálva a Pacific Rift-ben, nem értem miért kellett ennyit változtatni rajta...
22.
22.
Berencsit
#14: ha már említetted ezeket a Gameket. :) arra kiváncsi lennék, a mass effect 2-ben milyen pusztítást vinne végbe, egy földrengés, Pl: Tuchankan nem lenne mit lerombolni, az is igaz... xD
21.
21.
Jinbobo
#17: Számomra is csalódás ez az új motorstorm, az első része jobb, a Pacific Rift meg még az elsőnél is jobb! A demo utánn keserű szájízt éreztem ezután a játék után. Hiányzik belőle minden, ami miatt a motorstormot kedveltem. A hangulat, a játékmenet, de még a grafika is alul múlja a Pacific Riftet! Iszonyatosan vártam pedig, de a demo után azt mondom nem veszem meg.
20.
20.
shatterhand
Én 3 napja leszedtem a demót, de csak tegnap néztem bele.
Ez baromi csalódás így. Igazából még a burnout3:takedown is szebb ennél ps2-n.
Sőt. Még hiányom is volt, hogy nem ha vkit falrakenek abból nem látok semmit.
Engem nem tudott meggyőzni.
Korábbi demók megvoltak. Na azok sokkal szebbek voltak.
19.
19.
Cuppak
Nekem se tetszik valahogy más.
18.
18.
ikaralyos01
Szinte minden BP.-i boltban kapható már :)
17.
17.
keiji maeda
#15: nekem se tetszett demó alapján , töltsd le a motorstorm pacific rift demóját ég és föld a külömbség szerintem , az első második része megvan deh ezt nem veszem már meg :(
16.
16.
Csokis
Motorstorm Apocalypse egyik pályája: http://www.youtube.com/watch?v=ttOj1d_Ewh0&hd=1

Érthető, miért is nem akarják kiadni japánban (egyelőre). :S
15.
15.
Dark_Temptation
srácok világosítsatok már fel, mitől ilyen nagy cucc ez a játék?? demo alapján szerintem nagyon kaki :(
14.
14.
dante92
Bezzeg ha olyan városok lennének igazából, mint a Star Wars-ban vagy a Mass Effect-ben...nem, mint a Bioshock 3-ban, akkor tojhatnánk a földrengésre meg Tsunamira és nem lenne világvége (pfff) 2012-ben és a játékok sem csúsznának XD
13.
13.
Mortis
Magyarország ezek szerint egy kicsit sem együttérző ország. :O xD
11.
11.
Csokis
#7: Na igen, de egyelőre a szerverek nem mennek, így multi sincs. :( Ha meg tényleg eltolják, akkor egy darabig nem is lesz. :,(
10.
10.
keiji maeda
az 576 mingid id vicces fiu volt :D egyszer bementem érdeklődni hogy mikor jelenik meg egy game és lesz e nekik és elővette az előrendelésüket és mondta hogy nem lát olyat deh resident evil 5 gold edition most fog jönni hozzájuk, tudná ajánlani :D vadi új megjelenés - hozáteszem ez 2 hónappal késöb volt a megjelenésének :D az 576 az utolsó konzol bolt aminek még csak a webshopját is megnézem :)
9.
9.
keiji maeda
ez a játék iszonyat csalódás számomra :S:S:S az 1 meg a 2 szintjét még csak hírből se hozta számomra nulla. az irányítás nagyon ki lett könyítve a demóba motorral szinte fejre álltam deh el sem esett. nekem egyálltalán nem tetszik!
8.
8.
Berencsit
egy ismerősöm is meglátta az 576-oldalán, bement a boltba, és aztmondták hogy jelenleg nincs, és nem is volt... hogy is van ez? (megjegyzem, mikor meg neten akarta megvenni, akkor meg csak előrendelni lehetett...)
7.
7.
fojesz
#6: Furcsa ez az egész helyzet. A kép magáért beszél, és az 576-on is a múlt hét van megjelölve, viszont látok néhány üzletet, ahol még mindig nem kapható, továbbá a hivatalos oldalon is ezt a hetet említik meg.

Mindenesetre, akkor ezek szerint Magyarországot nem érinti a dolog.
6.
6.
Csokis
Nekem pénteken hozta a futár és azóta játszok vele, http://i.imgur.com/ISGEj.jpg ;)
5.
5.
xXgoronikahunXx
3.
3.
vesszoman
#2
A lehetőség: az ismerősöd időutazó.
B lehetőség: az 576 időutazó.
C lehetőség: az 576 és az ismerősöd is időutazó.
D: ha A vagy B vagy C igaz akkor adják nekem az időutazó szerkezetet mer nagyon veszélyes és én jobban tudnám használni.
:)
1.
1.
xXgoronikahunXx
ne már..
még pár játékomat is eladtam azért, hogy megtudjam venni ezt:(
megértem, hogy együttérzés meg minden de szerintem emiatt nem kéne csúsztatni eu-ban is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...