Webes és mobilos játékok felé nyit az Insomniac

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 14.
  • Hír
Link másolása
Nagy fába vágta a fejszéjét a Resistance és a Ratchet & Clank játékokért felelős fejlesztő. Insomniac Click néven új részleget hoztak létre, mely a webes és mobilos játékok készítésére kötelezte el magát. Céljuk, hogy sokkal mélyebb és bonyolultabb címeket hozzanak létre a közösségi hálózatokon.

Brian Hastings, az Insomniac Games vezérigazgatója elmondta, hogy az új részlegük elsősorban a mobilos és böngészős játékok piacán szeretné megvetni a lábát. Jelenleg egy ötfős csapat dolgozik egy játékon, mely sokkal mélyebbnek és bonyolultabbnak tűnik, mint amit eddig láthattunk a közösségi oldalakon.

A céljuk az, hogy a konzoljátékok tartalmára és minőségére jellemző játékot hozzanak létre, amely ingyenesen játszható lesz Facebookon. Gyorsan haladnak a munkálatok annak ellenére, hogy egyelőre öt fő dolgozik a címen. Hastings szerint a játék bár kicsinek tűnik, a céljuk az, hogy mélységét tekintve felülmúlják a jelenlegi felhozatalt. Az úriember leszögezte, hogy az Insomniac Click divizió megléte semmilyen módon nem csorbítja jelenlegi AAA-s címeik fejlesztését.

Hastings elmondta, hogy a konzolos fejlesztésben szerzett tapasztalatok csak jó irányba terelhetik el a közösségi platformon futó projektjeiket és százszázalékos erőbedobással haladnak a munkálatok.

10.
10.
XricsX
amúgymeg leszarom hova terjeszkedik csak a RESISTANCE 3 jöjjön ki :D
9.
9.
XricsX
#6: mond h direkt írtad "j" vel
8.
8.
sherex
#6: hüje ség mi nem inkább hülyeség
7.
7.
Berencsit
pff... elhiszem hogy a Facebook-t sokan használják, de hogy egy ismerősöm de játszana rajta, az hótziher. ;)
5.
5.
Mortis
Okosak. Ezekben van a jövő. Nemsokára többen követni fogják a példájukat.
3.
3.
p.balou
Nem tudom miért, de nekem most a bermuda háromszög ugrott be. O_O
2.
2.
dareal
#1: mivel jelenleg a legnagyobb játékbevétel a facebook játékokból ered (a farmville egyedül többet hozott, mint bármi más), így nem hinném, hogy egy aranytojást tojó tyúkot csak úgy levágnak.
1.
1.
shooter1234
Ezt a f*szbukot már nem akarja elfelejteni senki? :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...