Resistance: Burning Skies Vita

A Vitán is bemutatkozik a Resistance-sorozat, a játék fejlesztését a Nihilistic Software végzi.
1533542401

Resistance - az Insomniac nem tervezi folytatni

Az Insomniac Games közösségi menedzsere, James Stevenson nemrég interjút adott a Findernek, amiben elárulta, a csapatnak nincsenek tervei a PlayStation 3-ra készült Resistance-trilógia folytatásával.
1347440400

Ezért nem lett Halo a Resistance-ből

Az Insomniac Games vezérigazgatója egy interjúban ismerte el, hogy a Resistance sosem tudta megismételni a Halo sikerét, és nem vált olyan éllovas címmé a Sony számára, mint a Bungie fejlesztése a Microsoftnak. Szerinte a második résznél rontották el, a harmadiknál már próbáltak javítani.
1340712029

Nincs tervben a Resistance folytatása

Három fő játék és két kézikonzolos mellékág után úgy látszik, kifulladt a Resistance frencsájz - legalábbis a készítők szerint. Ez nem éppen biztató jel a rajongók számára, nagyon is elképzelhető, hogy a Sony jó időre jegelni fogja a sorozatot. Persze ne legyen igazunk.
1338372052

Launch traileren a Resistance: Burning Skies

Jelentős címmel gazdagodik a PS Vita felhozatala a héten, érkezik a Resistance: Burning Skies - a kimérák inváziója csak nem akar csillapodni. Vajon egy egykori tűzoltó képes lesz visszaállítani a békét? Biztos nem, mert akkor nem lenne folytatás a jövőben. Itt a launch előzetes.
1338365733

Resistance: Burning Skies teszt

Egy gyönyörű augusztusi napon kezdődött minden, 1951-ben. Tom Riley ügyeletes tűzoltótisztet, és csapatát egy lángoló raktárépülethez riasztották, a férfi betörte az ajtót, s túlélők után kutatva az ismeretlenbe vetette magát. Amit azonban bent talált, az felülmúlta minden rémálmát.
1338318968

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Némileg megkésve, de összeraktuk a szokásos megjelenési listánkat, persze nem nagyon kellett volna megerőltetnünk magunkat, mert érdemi megjelenés nem igazán lesz a héten. Oké, lesznek átiratok, új kiadások meg DLC-k dögivel, de azért ez így nem az igazi, ugye?
1335619253

Resistance: Burning Skies - az első nap

A Playstation Vitára készített Resistance: Burning Skies egy hónap múlva jelenik meg, egészen pontosan május 30-án, a Sony jóvoltából viszont lehetőségünk nyílt a kalandokba egy exkluzív teszt keretein belül már most belekóstolni. Következzen Tom Riley naplója, a Staten Islanden történt események első napjáról.
1335261610

Resistance: Burning Skies - a Survival játékmód

A Sony felfedte a PS Vitára érkező Resistance harmadik multiplayer játékmódját, mely a beszédes Survival-ra hallgat. Nem csak szimplán kell túlélnünk az ellenség rohamát, hiszen a fejlesztők csavartak egyet az eddig ismert recepten. Kíváncsi van rá? Olvass tovább!
1334318445

Resistance: Burning Skies - részletek a multiról

A Nihilistic Software elhintett pár részletet a PS Vitára érkező Resistance többjátékos szegmenséről, emellett egy trailert is megosztott velünk. Fejlődési rendszer, nyolc játékos szerepeltetése, három játékmód - ezt kínálja a Burning Skies online porciója. Tekintsétek meg!
1332334833

Sztoritrailert kapott a Resistance: Burning Skies

PlayStation Vitán folytatódik a Resistance-széria. A handheldes verzióban egy New York-i tűzoltó mindennapjaiba tekinthetünk bele, hiszen ő is csatlakozik a kimérák elleni harchoz. Kapunk eddig ismeretlen új fegyvereket és ellenségtípust, a multiplayerről már nem is beszélve.