A jövő héten jön a WWE All Stars demója

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 16.
  • Letöltés
Link másolása
Bizonyára sokan vannak köztetek olyanok, akik csipázzák a tengerentúli pankrációk bohém és ízlésesen eltúlzott világát. A THQ már évek óta meghitt nyugalommal hozza el WWE játékadaptációit, melynek legújabb darabja igazi legendákat vonultat fel. Március végén egy demó formájában ki is próbálhatjuk.

Ki ne szeretné Hulk Hogan vagy éppen Macho Man bőrébe bújva elpüfölni a konkurenciát, mint ahogy azt Mickey Rourke tette a Pankrátorban? A WWE All Stars a sportág igazi fenevadjait vonultatja fel, és ereszti őket a kötelek közé, igazán legendás mérközéseket megvívva. Sajátos karikatúraszerű vizuális megvalósítás és showszerűség, mi kell még?

Egy demó! Szerencsére a THQ március 22-én, kedden bepillantást enged a játékba, amiben két karakter bőrébe bújhatunk: Rey Mysterio és a The Ultimate Warrior kapott helyet az előzetes verzióban. Multiplayert is tolhatunk, de sajnos csak helyit, mivel az online mókára a március legvégén érkező végleges változatig várnunk kell.

10.
10.
Mortis
Egész jó kis játékok ezek. Bár jobban rágyúrhatnának arra a művi hangulatra. :)
9.
9.
nero66
Gondolom mint minden játék Wii-s változatának, ennek is rosszabb lesz a graffja mint 360-on és a PS3-on (pixelesebb, kevesebb effekt)?????? :S
8.
8.
bance91
Hát, hogy őszinte legyek én nem vagyok pankráció rajongó, de azért szeretem és gyakran nézem mert szórakoztat, viszont ez a játék, amennyit eddig láttam belőle, akkor sem kéne ha ingyen adnák.
7.
7.
Cooper911
Nem rossz, de nekem a WWF marad a király, a mókás karaktereivel (Yokozuna aki egy liszteszsákot vágott az ellenfeléhez, a bohóc aki a tenyerébe bújtatott cuccal megrázta az ellenfelet, Bang Bang Bigelow aki az ellenfelet fejreállitva döngölte bele a földbe). Szóval az iszonyatos nagy móka volt. Ez nem rossz, de nincs meg az a feeling.
6.
6.
p.balou
#5: Egyelőre annyit tudunk, amennyit te!
5.
5.
nero66
Nem tudja vk, hogy lehet-e enne saját pankrátort csinálni a multihoz?
4.
4.
nero66
Egyedül ezeak a valótlanul angy ugrások és a végtagokkal húzott csíkok nem tetszenek, mert ez elveszi az egész komolyságát...de azért várós!!!!!! :D
3.
3.
nero66
WÁÁÁÁÁÁ de várom már!!!!!!!!!! *-* Főleg a multit!!!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...