Befutott a Prey 2 első trailere

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 16.
  • Videó
Link másolása
A Bethesda máris kiadta az első kedvcsinálót a Human Head Studios által hegesztett Prey 2-ből. Az élőszereplős trailer a korunk horrorfilmjeiben divatos kézikamerás, áldokumentumfilmes vonalra gyúr rá, egészen meggyőző módon. Egy fiatal pár repülőgépes utazása egy csapásra a feje tetejére áll. Durva anyag!

A lány és a fiú jókedvvel turbékol a repülőúton, egy lényeges momentumról sem szeretnének lemaradni, ezért már az utazás közben filmezni kezdenek. Pár egyenruhás közeg egy rabot kísér hátra a gépen. A mókázásnak hamar végre szakad, a gépet egy fényes erő keríti hatalmába és végeláthatatlan káoszt teremt, az utasok kétségbeesve sikoltanak az életükért. Vajon mi történhetett? Megrázó képsorok következnek!

Miért van olyan tippunk vajon, hogy a rabot fogjuk irányítani a játékban? A Prey 2-ről hamarosan egy nagyobb kaliberű információhalmaz zuhan a fejünkre.

20.
20.
Mortis
Szerintem ez utalás akar csak lenni az előző részben lévő repülőre. Nem hiszem, hogy a videónak van köze a tényleges játékhoz. Ha igen, akkor valószínűleg Tommy barátunkkal párhuzamos lesz a küldetésünk.
19.
19.
P@tr!k
De vajon mi lesz a lélekvándorlás funkcióval,ha nem Tommy lesz a főszereplő?
18.
18.
adriano28
hinnye ehhez lesz gépigény xD
17.
17.
Berencsit
#14: jaja,l és például nekem, megis jött a kedvem hozzá. ;)
16.
16.
Scoo
#12: Gondolom a játék még nincs olyan állapotban, hogy bemutassák. Elsőnek jönnek a cgi-k, előszereplős trailerek hangulatfokozásképp, aztán tömegével az ingame jelenetek, gameplayek.
15.
15.
Extol
14.
14.
pjoco
#12: Lesz rendes előzetes is ez csak kedv csináló!
13.
13.
MZperX
Eddig agyaltam a dolgon, mert azért nem egy mai cucc, de úgy döntöttem le porolom az első részt.
12.
12.
Extol
Engem az élő szereplős trailerek nem győznek meg sosem ha játékról van szó... Kicsit olyan érzés mintha ki akarták volna spórolni a trailert is
11.
11.
Scoo
#10: Szerintem folytatás lesz és Tommy max utalás, esetleg beugró szintjén lesz csak benne. Bár tényleg úgy lett vége, hogy Tommy-ra felfigyelt egy nagyobb identitás, elvitték bemutatni aztán kiírták, hogy folytatjuk. Mondjuk szerintem ők se gondolták, hogy ilyen soká lesz folytatás.
10.
10.
pjoco
Első részben tényleg volt egy repülő gép ami lezuhant az anyahajóra! Kíváncsi vagyok hogy most folytatás esetleg előzményt kapunk vagy lehet egy időben játszódik indián barátunkkal a történet? :D
Mondjuk első rész végén úgy volt hogy újra Tommy-val kell megmenteni a világot!
9.
9.
Optimus Prime
#7: Nekem is ez jutott az eszembe, bár lehet volt több gép is. De ez felvetia kérdést, hogy spin-off szerűség lesz? Mármint itt is itt a Sphere meg minden. De a Hunterek(?) szeme kék lett a narancs helyet.
8.
8.
Killerbee
#6: Hát egy ilyen lehet olcsóbban kijön mint egy 2 perces cgi kisfilm. :)
Mindenesetre várjuk a fejleményeket. 2006-ban kellemes kis meglepetés volt nekem az első.
7.
7.
d15a5t3r
Az első részben szemtanúi lehettünk egy gép "kényszerleszállásának". Lehet ez volt az a gép? Remélhetőleg jó lesz a 2. rész! Kár hogy nem szólt a káosz alatt a Blue Oyster Cult Don't Fear the Reaper száma :D
6.
6.
Dresa
#5: Anyit meg lehet itélni h időt és pénzt nem spóroltak rá, reméljük a játék is ilyen jó lesz mint a trailer :)
5.
5.
drat576
#2: hogy lehet ezzel a videóval bármit is megítélni? :)
4.
4.
viC88
whoa! nagy a buli a végére! xD
egyébként amíg nem láttam a csaj arcát azt hittem a játék grafikája ilyen ütős :)
3.
3.
Scoo
Azt a kurva! Áá, ez nagyon tetszett! Imádom a Blair Witch, Cloverfield stílusú felvételeket. A Prey-t is szerettem. Örülök, hogy lesz második rész.
2.
2.
sanyi80
A video utan meg itelve szerintem egy utos kis jatek lessz,az elso resz szintjet biztos hozni fogja. Nekem nagyon tetszett az elso reszis ugy hogy ez biztos tetszeni fog
1.
1.
g.man580
Miután megnéztem a videót gyorsan visszaolvastam a címet hogy ez most akkor a film trailere vagy a játéké. Nagyon hangulatos lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...