Az idei E3-on mutatják be az új Hitmant?

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 21.
  • Pletyka
Link másolása
Megy a mozgolódás a rajongói fórumokon a Hitman ötödik része kapcsán. Egyre több jel mutat arra, hogy az IO Interactive a idei E3-on végre lerántja kedvenc tar-kopasz bérgyilkosunk újabb megbízatásairól. Egy képpel is tudunk szolgálni, melynek eredetét a fejlesztők nem erősítették meg, de nem is cáfolták.

47-es ügynökünk imád kesztyűs kézzel bánni a dolgokkal, erről tanúskodik az alábbi render kép is, ahol sokat sejtetve markolássza pisztolya hangtompítóját. Lehetséges, hogy a kép a Hitman 5-ből származik? A képet egyébként a játék hivatalos fórumán posztolta az egyik rajongó, aki azt az egyik, a játék fejlesztésében közreműködő művész Flickr oldaláról szedte.

Az IO közösségi moderátora, bizonyos Nick is hozzászólt a spekulációkhoz és szemlátomást nem keserítette el a látogatókat, szóval a remény él.

"Yeah, úgy néz ki, hogy amit tettetek, az kiváló felderítő munkára vall, srácok! Nagyon büszke vagyok rátok! De mivel Sherlock Holmes az én vagyok, van egy nagy dolog, ami még felfedezésre vár..."

Sokan szándékos szivárogtatásra gyanakodnak, amire - lássuk be - igen nagy esély van az úriember szavait olvasva. Ezáltál elérhető közelségbe kerül az a tény, hogy a Hitman 5-öt az idei E3-on leplezik le.

Persze semmilyen hivatalos megerősítéssel nem számolhatunk, ahogyan egy nemrégiben elindított honlapról sem, ahol egy "vörös hering" képe volt kivehető. Lehetséges, hogy tévedésekben élünk, de tény, hogy az IO tutira nem hagyja parlagon az eddigi legsikeresebb frencsájzát. Reméljük a Mini Ninjas és a Kane & Lynch 2 csak egy kósza kitérő volt és visszatérhetünk 47-es ügynökünkhöz.

25.
25.
ilor14
a revorvernek a csöve fémből van és szürke azaz ilyen fém színű ez meg fekete!
23.
23.
sowsminimal
Csak legyen igaz és még egy ok lesz, amiért 2011 az egyik legjobb évem lesz :)
21.
21.
ilor14
a constrackba amikor bemegyünk a budapesti hotelbe akkor haverom a földszintről fellőtte a civileket az emeletre, meg azt a hájas valaki belőtte a kanapé mögé xD
mennyit röhögtünk ezen
20.
20.
Daca
Mikor még anno megkaptam kiskoromba az 1. normális gépemet, a Hitam 2 volt az első játék amit felraktam (előtte csak az aknakeresővel toltam :D), és azóta is a Hitman a kedvencem:)
19.
19.
McDuff
most jól felcsigáztak:Dmár-már sikerült elfelejtenem azt a borzalmas tényt hogy már lassan (uramisten!) 4 éve nem kaptunk Hitmant,de most megint bezsongtam:DxD
17.
17.
gamerplayer
#16: jólvanna próbálok itt ilyen összefüggéseket találni :D amúgy nem beszélek hülységet, tetoválva van a feje :D
16.
16.
Garfartix
#14: Senkinek :P

Az nem vonalkód, hanem valakinek a logója :P
15.
15.
gamerplayer
na meg a piros nyakkendő :DDD
14.
14.
gamerplayer
nem tom észrevettétek-e de a jobb alsó sarokban egy vonalkód van..kinek is van ilyen tetkója a tarkóján? :D
13.
13.
adam0527
a képen egyértelműen az említett colt van, amire épp egy hangtompítót rak.
revolverre hangtompító?
hogy jutott ilyen az eszedbe? :D
12.
12.
Gorre
#10: Fel lehetett venni revolvert
11.
11.
Gorre
Ez nem is revolver... Ráadásul revolverre nem is gyártanak hangtompítót...
10.
10.
Vincenzo
Nem ártana már egy bejelentés, elég rég volt már a Blood Money és az első spekulációk óta tűkön ülve várom az ötödik részt.

Amúgy igen, a képen tisztán kivehetően nem revolver van, valamint a 47-es sosem mászkált revolverrel, mindíg is a jó öreg Colt 1911-essel operált.
9.
9.
Macifasz
A Blood Moneyt imádom rengetegszer kitoltam! Jó lenne már egy új rész!
8.
8.
Berencsit
mennyit játszottam az elődjeivel.... :) Várom nagyon. ;)
7.
7.
Garfartix
A képen nem revolver van :P
6.
6.
hakydakillah
De jó lenne. Már nagyon hiányoltam a folytatást, és néha jól esik a sok ész nélküli lövölde közé beszorítani egy ilyet :-)
5.
5.
NECROSMOKE
4.
4.
XDannyL
#3: Én kb egy hónapja toltam ki legutóbb :D
Nagyon jó játék :P :)
3.
3.
pjoco
Elő is veszem a Blood Moneyt! :D
2.
2.
XDannyL
Végre... már nagyon vártam :P :)
Remélem nem csak kamu :D

(van egy pár hiba a szövegben: "a#z# idei E3-on végre lerántja #a leplet# kedvenc tar-kopasz bérgyilkosunk újabb megbízatásairól.")
1.
1.
Klaymen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...