Hitman Absolution PC, PS3, X360

A 47-es ügynök visszatér - az IO Interactive a Kane & Lynch sorozat mellett nem feledkezik meg a jó öreg Hitman-ről sem!

Ingyenes GOG-on a Hitman: Absolution

Szeretjük az ajándék játékokat, és szeretjük a 47-es ügynököt is, de még ha ez nem is így lenne, kinek ne érne meg néhány kattintást, hogy örökre zsebre vágja az előző generáció egyik legmegosztóbb játékát?

Elérhető a Hitman HD Enhanced Collection

Megjelent a hónap elején bejelentett Hitman HD Enhanced Collection, ami a sorozat két epizódjának, a Hitman: Blood Money-nak és az Absolutionnek a felújított változatát tartalmazza.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A karácsonyi szünetet követően visszatért a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket listázó rovatunk, és szerencsére az év első napjaiban sem maradunk friss anyagok nélkül.

Remastert kap két korábbi Hitman-játék

Az IO Interactive bejelentette a Hitman HD Enhanced Collectiont, amely a Hitman: Blood Money és az Absolution felújított változatát tartalmazza. Már nem is kell sokat várni rá, január 11-én érkezik a csomag konzolokra.

Új ESRB-besorolást kapott két régi Hitman-játék

Lehet, hogy nemcsak az e hónapban megjelenő Hitman 2-nek örülhetnek a PS4-es és Xbox One-os játékosok. Az említett konzolokon ugyanis friss korhatár-besorolást kapott a Blood Money és az Absolution is.

Hitman-sorozaton dolgozik a Hulu

A Hulu és a Fox 21 megerősítette, hogy az IO Interactive-val karöltve készítik a Hitman-sorozatra épülő tévésorozatot, aminek pilotját az a Derek Kolstad kapta meg, aki az első és a most készülő John Wick-részt is papírra vetette.

Breaking: független csapat lett az IO Interactive

Megnyugtató hírünk van a Hitman-sorozat rajongói számára. Az IO Interactive bejelentette, hogy független csapatként folytatja a továbbiakban, és a Hitman-jogokat is megtarthatta.

A Square Enix hajlandó lenne megválni a Hitmantől

A Square Enix nem ragaszkodik a Hitmanhez, az IO Interactive leendő vevője vihetné a bérgyilkosos sorozatot is. A fejlesztőcsapat sorsáról azonban még mindig nincsenek konkrét információk.

Létszámleépítések az IO Interactive-nál

Nem folytatódik jól a Hitman-sorozatot is jegyző IO Interactive története, a csapat ugyanis a Twitteren jelentette be, hogy sajnos jó néhány régi kollégától és baráttól kell most megválniuk.

Pletyka: a fejlesztőknél maradnak a Hitman jogai

A héten érkezett a hír, hogy a Square Enix megválna a Hitman-játékok fejlesztőcsapatától, az IO Interactive-tól. A sorozat sorsa emiatt bizonytalanná vált, azonban a pletykák szerint nincs ok az aggodalomra.