Megjött a Rayman 3D launch trailer

  • Írta: InGen
  • 2011. március 25.
  • Videó
Link másolása
Senki nem gondolta, hogy megússzuk a 3DS indulását Rayman megjelenés nélkül, ugye? Na, nem mintha bánnánk, még akkor sem, ha a launch trailer éppen azt mondja el a játékról, amit amúgy valószínűleg mindenki tud: ugrálni kell benne, dolgokat összeszedni, és nagyjából ennyi.

S én pedig ilyenkor vagyok bajban, hiszen valamiféle apró kommentárt azért kellene írnom az előzetes mellé, de ha valaki játszott már valaha Rayman-játékkal, az pontosan azt kapja, amit várt, plusz még egy extra dimenziót, ami viszont nem jön át a traileren. Sajnos.

6.
6.
Berencsit
telefonon játszottam eddig vele csak, ott bejött valamilyen szinten... de nem az én világom. más platformokon meg nemhiszem hogy kipróbálnám. ;)
5.
5.
kivenoko
Bocs a floodért... amúgy nemtom mi a nagyszám ebben a 3DS-ben... eddig is volt ilyen, és nemtoom mitől olyan nagy cucc ez az új kézikonzol...
4.
4.
kivenoko
Én játszottam az első résszel pár pályát, a 2.-at pedig végigvittem vagy 200x :D Am nem csak annyi, hogy ugrálsz meg összeszedsz dolgokat... fantasztikusan hangulatos játék, és a története is nagyon jó. Mai napig a kedvenceim közé sorolom, pedig 95-ös és 2001-es játékok, én meg 18 éves :)
2.
2.
Mortis
Imádom a Rayman-t, már az első rész óta. A Mario után kétségkívül a legjobb platformer.
1.
1.
daenath
Rayman 3D-ben, ennyi, nem tobb, nem kevesebb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...