Rayman 3D 3DS

A Dreamcaston bemutatkozott Rayman 2 most a 3DS-en is a tiszteletét teszi.
1499238015

Előkerült és tölthető a Rayman SNES prototípusa

Nem ez az első alkalom, hogy felbukkan Rayman hivatalosan soha be nem jelentett és meg nem jelent SNES-kiadása, viszont ez az első lehetőség, hogy a nagyérdemű is kipróbálhassa a prototípust.
1378482960

Masszív Ubisoft-szivárgás péntek estére

Egy kínai fórum szellőztetett még néhány eddig be nem jelentett Ubisoft-címet. Ha hihetünk a pletykáknak, a PS Vitás Assassin's Creed III: Liberation is megjelenik asztali konzolokra.
1361813400

Michel Ancel távozásáról pletykálnak

Egy francia lap értesülései szerint a Michel Ancel a Rayman Legends befejezése után elhagyná a Ubisoftot. A kiadó cáfolta a híreket, igaz, nem annyira egyértelműen, hogy ne adjon alapot a további találgatásoknak.
1301040000

Megjött a Rayman 3D launch trailer

Senki nem gondolta, hogy megússzuk a 3DS indulását Rayman megjelenés nélkül, ugye? Na, nem mintha bánnánk, még akkor sem, ha a launch trailer éppen azt mondja el a játékról, amit amúgy valószínűleg mindenki tud: ugrálni kell benne, dolgokat összeszedni, és nagyjából ennyi.
1300708800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezért szeretjük a tavaszt: szép az idő, ami persze minket marhára hidegen hagy, elvégre ilyenkor jut eszébe a kiadóknak, hogy illene kiadni néhány új játékot. Ez a hét egyébként is különleges, ugyanis új konzolpremierünk lesz pénteken - végre boltokba kerül a Nintendo 3DS.
1293102007

3D-s epizódot kap a Rayman-sorozat?

Az ausztráliai besorolásokat végző bizottság honlapján bukkant fel a Rayman 3D címe, s bár a játékról még semmi konkrétumot nem tudunk, azért az elnevezés alapján tudunk találgatni. Úgy tűnik, a Ubisoft a vérnyulas ökörködés után végre magára, Raymanre is odafigyel, legalábbis újabban sokat hallunk kedvencünkről.