Bejelentették az F1 2011-et

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A Codemasters remekül időzítve, az aktuális Forma 1-es szezon indulásakor jelentette be az F1 2011-et. A folytatás érkezése egyáltalán nem meglepő, a játék sikerei után a kiadó már jó előre kijelentette, hogy minden évben új résszel jelentkezik Forma 1 témában.

Az F1 2010 múlt héten megkapta a Brit Filmakadémia legjobb sportjátékának járó díjat, ráadásul tavaly a kritikusoknál és a vásárlóknál is szépen szerepelt. A Codemasters már jó előre leszögezte: a FIFA-hoz hasonlóan évente érkeznek majd az új F1-es játékok, természetesen mindig a legfrissebb versenynaptárral és versenyzőkkel kiegészítve.

Az F1 2011 szeptember 20-án jelenik majd meg Amerikában, míg az európaiaknak szeptember 23-ig kell várniuk a játékra: a megjelenés ezúttal nemcsak PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra várható, az új rész elkészül 3DS-re és NGP-re is.

A játékról egyelőre nem sokat tudunk, annyi biztos, hogy az idei szezon összes versenyzője, csapata és pályája szerepelni fog benne, beleértve az új indiai versenyt és a nürburgringi német pályát is.

Az idei Forma 1-es szezon ezzel a hétvégével kezdődött el - az első két ausztráliai szabadedzésen már túl is vagyunk.

24.
24.
Citromkirály
Az előzőböl hiányoltam a safety cart remélem ebben lessz!!!!
23.
23.
Remélem nem lesz olyan arcade szar, mint az elöző :)))
22.
22.
pukipok2011
Vagy KERS + Hátsószárny állitás???
21.
21.
pukipok2011
Halli szerintettek lesz Safety Car ????
20.
20.
ATi0021
18. - Nos én szívesen elkocsikáznék mellette 3-4 kört, figyelve a többiekre, a pályán levő szemétre és dolgozó munkásokra. Ja és persze a tv-s helit is lenne időm megnézni. Jó lenne, ha lenne benne némi élet. (plusz ha a F1 2009-be elfért ide és jó lenne a téli időszaki megmérettetés)
19.
19.
Hardy
Elsőre nagyon jó kis játékot dobtak pár igazítás és akkor megint lesz nagy öröm :D
18.
18.
kozmatb
Nem értek egyet 1-2 emberrel! Szerintem ez a játék (2010) nem véletlenül kapott dijjat! Nem 3 körös futamokat kell menni! Csak menni kell 20% fölötti távolságot és át kell kapcsolni a kipörgésgátlót full-ról mediumra! Máris nincs eszébe az embernek,hogy hol a helikopter és a többi felesleges dolog! A Safety Car tényleg jó lenne,de az is biztos,hogy ha kikapcsolható lenne,akkor nem sok embernek lenne sokáig bekapcsolva! Ki akar 3-4 kört (vagy többet) mögötte kocsikázni!
17.
17.
soap mactawish1982
jó volt az előző része is!!CSAK:semmi élet nem volt benne!!!egy idő után kurva unalmas lett!!hol van a SafteCar,a pályabirok,a box utca teljesen kihalt,tv helikopterek, stb!!!remélem a következő részben ezek benne lesznek,és életet adnak a játéknak!!
14.
14.
BTi
szerintem a borito meg valtozni fog :) es remelem enis h sokat javitanak rajta
a 2010es nagyon jo volt ahoz kepest h 10 eve nem volt egy jo F1 jatekunk ...
igy mostmar fel kell kossek a gatyat es valoban megcsinalani SafetyCar meg KERS meg DRS [ szarny rendszer ] es stb stb amik most ervenyesek az F1-re 107% os szabaly :D
ha mindent nem is de azert oldjak meg szepen , ugyesek a Codie-sok , en biizok bennuk :)
13.
13.
wigyory
Hát igen F1, most a gumik gyorsabb kopását és a szinek szerinti választást is beleépitik a game-be remélem-ha már életszerűségről is beszélhetünk-NA igy valós élmény lehet.
12.
12.
Quent1n
#11: Erre én is kíváncsi leszek. :)

Egyébként meg Safety Car ami kell de nagyon. Továbbá a szabályrendszert is gatyába rázhatják, illetve a realisztikusságot (pl. gumik kopása, törések) és akkor jó lesz ez. Kérdés, hogy mennyire fognak úgy gondolkozni, hogy csakazértse csinálnak közel tökéletes játékot hisz akkor mi lesz 2012-ben..
11.
11.
viC88
akkor a 2011-be már benne kell legyen a boost gomb és a hátsó szárny-nyitogatás!! ; ) királyság.. kérdés melyik gombra teszik majd a dzsojon mivel az már full?:) ha meg nem teszik be akkor elássák magukat hitelesség témában
8.
8.
Berencsit
#6: Forma 1-et akarta írni, csak ma már a fifárol is beszélgettem, keverem a dolgokat. :))
7.
7.
Gt17
1*
Szerintem grafika korrekt volt,egyedül nekem is a saftecarr hiányzott,amúgy jó játék lett.
6.
6.
gucho
#4: hogy jön ide a FIFA?
5.
5.
ATi0021
Remélem itt már lesz biztonsági autó. Plusz az előző részben gáz volt hogy szinte mindig mindenki célba ért, meg ugye az erőviszonyok. Nálam soha nem dominált a RedBull, addig én egy TorroRossoval VB voltam.
4.
4.
Berencsit
pfff..... utálom a FIFA-t.. de izlések és pofonok. mások meg az Fps-eket nem szeretik. ;)
3.
3.
ivanv
nekem nem volt különösebb bajom az előző résszel. szerintem egy korrekt játékot raktak össze, de persze van még hova fejlődni.
2.
2.
shatterhand
azért elötte remélem letesztelik
1.
1.
Sarkadi
Remélem ebben már lesz valami újitás grafikai szempontból is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...