F1 2011 3DS, PC, PS3, Vita, X360

Az F1 2010 óriási siker volt, a Codemasters természetesen idén is elkészítette a folytatást.

A Codemastersnél maradnak az F1-jogok

A versenyjátékairól híres brit stúdió és kiadó, a Codemasters hivatalosan is megerősítette, hogy sikerült megállapodniuk a Forma 1 jogtulajdonosával, és 2025-ig ők készíthetik a hivatalos játékokat.

Heti akciók és leárazások - 41. hét

Egy-két klassz akció mindig felbukkan a neten, mi pedig válogatunk nektek. Egy kicsit megint spórolhattok a hőn áhított játékokon, amiket mindig meg akartatok venni, de sajnáltátok rá a teljes árat. Íme, a 41. heti kínálat.

Kiknek tartozik a THQ?

Most, hogy sikerült túladni a THQ játékain, jöhetnek a követelések: hitelezőknek, kiadóknak, fejlesztőcsapatoknak és volt munkatársaknak is tartozik a becsődölt vállalat többek között.

A Forma 1-et is beveszi az Angry Birds

Az Angry Birds-széria nem először tűnik fel a Forma 1-ben, most első alkalommal fog előfordulni, hogy a Rovio az egyik versenyzővel együttműködve népszerűsítse a játéksorozatát. Az egyik dühös madár Kovalainen bukósisakján fog feszíteni, a megállapodás értelmében pedig egy új játék is érkezik.

Traileren az F1 2011 Vita-verziója

Holnaptól már Európa-szerte hivatalosan is elérhető lesz a PlayStation Vita, s habár a magyar vásárlók valószínűleg nem kifejezetten az F1 2011 miatt fogják megvásárolni, nem árt elraktározni az agyunkba, hogy hamarosan már a buszon is versenyezhetünk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!

F1 2011 - itt a szezonzáró trailer

A hétvégén ér véget a Formula 1 idei évadja, s bár Vettel és a Red Bull csapat már világbajnokok, sok izgalmakat ígér az utolsó, Brazil nagydíj. A Codemasters ennek örömére egy újabb trailerrel kedveskedett, érdemes végigülni azoknak, akiknek már megvan a játék és azoknak is, akiknek nem.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nyugodtabb hét következik, bőven lesz alkalmunk bepótolni a lemaradásunk az őszvégi fennforgás közepette. Persze új játékokra ezúttal is számíthatunk, nívósabb megjelenésből viszont kevesebb lesz, és azok között is inkább DLC-ket, bővített kiadásokat találunk. Azért a PC-s Batman jó lesz.

A hónap végén jön 3DS-re az F1 2011

Ugyan az F1 2011-ben bizonyára jó páran már több évadot végigtoltak PC-n, Xbox 360-on és PS3-on, jelenleg két port megjelenése van függőben. Pontosabban csak a PS Vitára érkező verzióé, mivel a Codemasters ma közölte a Nintendo kézikonzoljára érkező változat megjelenési dátumát. És egy videót is.