Warhawk 2 pletykák terjengenek

  • Írta: InGen
  • 2011. március 27.
  • Pletyka
Link másolása
A PlayStation 3 nyitócímei között a Warhawk moderált sikert aratott, a folytatás pedig azóta is - stílusosan szólva - a levegőben lóg. Most azonban mintha megmozdult volna valami: egy külföldi site azt állítja, első kézből szereztek információkat egy Sony által szervezett rendezvényről.

Az oldal szerint néhány veterán Warhawk-játékos részt vehetett egy titkos Sony-eseményen, ahol információkat osztottak meg velük a készülő folytatással kapcsolatban. Hogy erről a bizonyos eseményről rajtuk kívül miért nem hallott senki, az mondjuk kérdéses, de azért nézzük, állítólag mik derültek ki.


Szóval az egyelőre név nélkül futó játékban komoly történet kap majd helyet, co-op támogatással, míg a többjátékos részben maximum 32-en vehetnek részt, és 25 pályán harcolhatnak egymással. A játékban a repülőkön kívül helyet kapnak majd más katonai járművek is, úgy mint tankok, motorok, nagyobb repülőgépek és még más dolgok is. Ezen kívül kiemelték, hogy fejlesztettek a harcon, és a harcok közben használt kameranézeteken, és a grafika is messze felülmúlja majd a Warhawkét.

Korábban már hallottunk olyan pletykákat, hogy a Warhawk folytatása esetleg a Starhawk nevet kapná, s ennek megfelelően az űrben játszódna, de ha ezek az információk igaznak bizonyulnak, akkor valószínűleg két külön játékról lehet szó.

4.
4.
shatterhand
#3: ha sokan nyomnák haverok közül megvenném, de most mindnki mással multizik vagy mással fog
Inkább megvárom a 2. részt ...ha lesz.
Én mondjuk mindig starhawk-ot hallottam folytatás címeként.
3.
3.
kevinbutler
#2: Néha még szoktam vele játszani egész sok játékos szokott lenni.
2.
2.
shatterhand
én sajnos lemaradtam az elsőről (másfél éve beszereztem, de akkor már "kihalt" volt szinte)
pedig király meccsekről írtak, hogy milyen fa..a volt az elején

tuti vétel lesz premierbe, ha lesz 2. rész
1.
1.
Berencsit
már várom nagyon! "imádok másokkal a levegőben lógni" :D multiban nagyot fog ütni. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...