Warhawk

Többjátékos módra kihegyezett lövöldözős játék kizárólag PS3-ra: az anyag elérhető dobozos és letölthető formában is - előbbihez ajándék headset is jár!

Leállnak a PlayStation All-Stars szerverei

Három remek PlayStation 3-cím online funkciói állnak le október végén. Az érintett játékok között van a PlayStation All-Stars: Battle Royale és a Twisted Metal is, marad az offline kampány és a helyi multi.

Tényleg készül a Warhawk folytatása

Hiába jár rá a rúd mostanság a PlayStation felhasználókra, netes játék híján meg kell elégedniük a játékbejelentésekkel. A Sony megerősítette, hogy már dolgoznak a Warhawk folytatásán, mely az előzetes pletykáknak megfelelően Starhawk néven fog napvilágot látni. Az első infók itt!

E3 2011: Kiszivárgott a Sony felhozatala?

Egy, a Sony alkalmazásában álló névtelen francia úriembertől kiszivárgott néhány adat arra nézve, hogy mire számíthatunk idén a japán vállalattól az idei E3-on. Számos pletyka szól az NGP-ről és annak játékairól, valamint arról, hogy a Sony tervez valamit a Bungie-val karöltve. Durva egy expó lesz, az tuti!

Warhawk 2 pletykák terjengenek

A PlayStation 3 nyitócímei között a Warhawk moderált sikert aratott, a folytatás pedig azóta is - stílusosan szólva - a levegőben lóg. Most azonban mintha megmozdult volna valami: egy külföldi site azt állítja, első kézből szereztek információkat egy Sony által szervezett rendezvényről.

Újabb adag képpel frissült galériánk

Legújabb összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a FIFA 09, a Populous DS, a Skate 2, a The Lord of the Rings Online - Mines of Moria vagy a Yakuza 2.

GC 2008: A nyolcadik videóözön

A nyolcadik összeállításban helyet kapott a MotoGP 08, X-Blades, NBA Live 09, Darksiders: Wrath of War, Warhawk, Mercenaries 2, Lord of the Rings: Conquest stb.

A hónap végén érkezik az új Warhawk-expanzió

Bár hivatalosan csak a jövő heti GC keretében mutatják majd be, Dylan Jobe, a Sony munkatársa már elárult néhány részletet a Warhawk új kiegészítéséről.

Úton a következő Warhawk-expanzió

Operation: Broken Mirror alcímmel áprilisban érkezik a kizárólag PS3-ra megjelent Warhawk második kiterjesztése a PlayStation Network-ön keresztül.

Egy hét múlva érkezik a Warhawk kiegészítése

Pontosan egy hét múlva, azaz december 20-án kerül fel a PlayStation Store-ra a PlayStation 3-exkluzív Warhawk első extra tartalma.

Bemutatkozik a Warhawk: Operation Omega Dawn

Bemutatkozik a Warhawk első, PSN-ről letölthető kiegészítőlemeze, új küldetésekkel, új helyszínekkel, és egy vadi új repcsivel, a KT-424 Combat Dropship-pel.