Kulisszák mögött a Jurassic Park

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 30.
  • Videó
Link másolása
A kínosan közeli megjelenésű Jurassic Park: The Game nem pusztán azokat az őslényeket vonultatja fel, melyeket a filmekben is láthattunk, hanem olyanokat is, amik kizárólag a Telltale Games agyszüleményei. A legújabb fejlesztői naplóban erre is fény derül, ahogy arra, hogy mindinkább a túlélésről szól a játék.

Kevin Boyle, a Telltale ügyvezető igazgatója mesél arról a videóban, hogy olyan éjszaka vadászó dinoszauruszt tettek a játékba, amely halucinogén mérgével lassú és szörnyű kínhalált okoz. A méreg kezdetben csak lebénít, de nem öl meg, persze ettől a lény még nem fog minket életben hagyni.

Annak ellenére, hogy a filmekből bőven lehet meríteni, a T-Rexek és a Velociraptorok szinte állandó fenyegetést jelentenek. Ezek általában azonnal ölnek, kellett tehát egy olyan, ami harapásával zavartságot és halucinálást okoz. A Heavy Rainből kölcsönvett stílussal mindinkább átérezzük a film nyomasztó hangulatát.

Boyle hozzátette: "Ez nem egy dinoszauruszos lövöldözős játék, azt szeretnénk érzékeltetni, hogy a játékosok foggal-körömmel harcoljanak a túlélésért."

A Jurassic Park: The Game első epizódja a jövő hónapban jelenik meg PC-re és Mac-re, majd konzolokon ősszel teszi tiszteletét. Aki az első évad öt részére szeretne beruházni, annak 29.99 dollárt kell leszurkolnia - ezzel 5 dolcsit spórol, mintha külön-külön vásárolná meg.

21.
21.
oven
Mar varom a jatekot! A filmet ... hat nem is tudom, hogy lattam-e.... De azert jo lesz remelem.
20.
20.
UCSIVO
Húúúú gyerekkorom kedvenc filmje imádom, remélem a játék is jó lesz.
18.
18.
Mortis
Ingoványos talaj ez a Telltale-nek, de ha nagyon odafigyelnek, akkor könnyedén nagy meglepetés lehet ebből. :)
16.
16.
adikas
#11: Turok nem JP.
Amúgy volt egy stratégiai szerű ha jól emlékszek JP Operation Genesis néven.
15.
15.
Ferry89
#14: nem, nem az. ez egy ilyen felülnézetes 2d-s game volt iszonyatosan régi, de sehol nem találom már sajnos, meg ugye a nevét sem tudom:S
14.
14.
pjoco
#6: Trespassers-re gondolsz szerintem!
Egyébként meg imádom a Telltale gamest mert gyerekkorom kedvenc filmjeit örökíti meg játék formájában! Vissza a Jövőbe is marha jó és ezt is nagyon várom! Aki meg lövöldözni akar az menjen játszon a Turokal!
13.
13.
K2 The Highest
Nekem nagyon bugyutának tűnik...Ha már horroriszikusnak vagy félelmetesnek szánják, akkor lehetne tényleg az...
12.
12.
d15a5t3r
Nekem bejön! Csak nem értem miért ilyen meseszerűek a karakterek, ha már túlélő game-ről van szó? Végül is a Happy tree friends is aranyos és kegyetlen 1ben XD
11.
11.
gorevas
#6: talán a Turok-ra gondolsz ? :P
10.
10.
adikas
Én várom nagyon bárhogy is sikerül,azért remélem nem lesz rossz:)
9.
9.
Röviden : n.e.m. :)

hosszan: plazmaágyú, ionágyú, dezintegrátor, magamafúziósvolframhámozó nélkül nem kell :) Utálom a dinókat, ha nem lehet lehámozni róluk a bőrt akkor nem igazán érdekel.
8.
8.
caleb007
#7: Ja, most láttam, benne lesz.
7.
7.
caleb007
A filmben is volt valami méregköpködős dög úgy emlékszem. Egy olyan ölte meg a kövér szemüveges csókát. Azt is bele lehetett volna tenni.
6.
6.
Ferry89
még anno vagy 10 éve volt egy JP-s játék pc-re, valaki nem tudja annak mi volt a neve?:D
5.
5.
soap mactawish1982
én adok neki egy esélyt!régen nyomultam már ilyen játékkal!szerintem akár még egy jó játék is lehet belőle!de majd meglátjuk.
4.
4.
Cooper911
Én olvastam a könyvet is és láttam a filmet is. Elég tudományosan álltak hozzá a fejlesztők, ez dicséretes. Szerintem ez akár még jó játék is lehet.
3.
3.
annyi biztos, hogy kíváncsi vagyok rá...
2.
2.
Scoo
Eddig nem győzött meg.
1.
1.
Samu
Kiváncsian várom!Anno nagy kedvencem volt PS1-re a Dino Crisis,amit full japán felirattal játszottam többször végig!Az ugye a Resident Evil mintájára készült survival játék volt csak zombik helyett,őslényekkel.Na ha valami ahhoz hasonló hangulatot tudnak kihozni a címből akkor engem nem fog érdekelni,hogy milyen a grafikája,mert a hangulata lesz az erőssége.Jöhet még róla hír,mert messze van még az ősz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...