Jurassic Park: The Game MAC, PC, PS3, X360

A Jurassic Park epizodikus megjelenéssel nyitja ki a kapuit a Telltale Games fejlesztésében.
1542276004

Most már tényleg vége a Telltale Gamesnek

A kalandjátékairól híres kaliforniai stúdió végleg lehúzta a rolót. A csapat ingóságait elárverezik, és a megmaradt alkalmazottak egészségügyi biztosítása is csak a hónap végéig szól. Emellett egy sor korábbi játék árusítása is megszűnt.
1447146006

Ilyen volt a törölt Jurassic World-játék

Voltak pletykák róla, de végül sosem jelentették be a Cryptic Studios Jurassic World-játékát. A címből most előkerült néhány kép, valamint némi információt is megtudtunk róla.
1421164806

Készül a Telltale második saját címe

A Telltale Games általában olyan befutott frencsájzokból készített kalandjátékokat eddig, mint a Jurassic Park, a Walking Dead, vagy a Trónok harca, ám most újra egyedi, saját kútfőből kipattant címen dolgozik.
1415973600

Teaselik a LEGO Jurassic Worldöt

Úgy néz ki, tényleg lesz valami a múltkori LEGO Jurassic World-pletykából, az legalábbis mindenképpen árulkodó, hogy már a LEGO Batman 3 végén is teaselték a játékot a fejlesztők.
1409839200

LEGO-játék készül a Jurassic World alapján?

Jövőre kerül mozikba a legújabb Jurassic Park-film, a Jurassic World, a pletykák szerint pedig játékváltozat is készül belőle, méghozzá a jól megszokott LEGO-köntösben. A hírt még nem kommentálták hivatalos oldalról.
1394452800

Ez a legviccesebb Jurassic Park-játék

Nagyon ritkán kapunk csak játékot Jurassic Park témában, és általában akkor sem túl jót. A mostani sem nagy szám, viszont viccesnek nagyon vicces - ebéd utánra pont megteszi!
1357306200

Videón a Source Engine Jurassic Park-modja

Már azt hittük, a Jurassic Life befejezéséig meg kell várnunk a Jurassic Park 4 megjelenését is, de a szerencsére a projekt még mindig fejlesztés alatt áll, és ennek bizonyítékául egy gameplay videó is érkezett róla.
1323363603

Dobozos formában is megjelenik a Jurassic Park

Nem csupán digitálisan letölthető formában lát napvilágot a Jurassic Park: The Game, mivel a Kalypso Media megállapodást kötött a Telltale-lel, így Európában és sok más régióban dobozos játékként is kiadják a címet. Amerikában már megjelent a Heavy Rain-klón, hozzánk jövő év elején érkezik.
1321426800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hetünk van, lesz bőven játékmegjelenés ezúttal is. Persze az ünnepi szezon fokmérője nem csak a slágercímek sokasága lehet, ebben az időszakban sokkkal több a mozgásérzékelős, értelmetlen casual anyag is, szóval csak okosan lavírozzatok az új játékok között!
1320055200

Késik a Jurassic Park xboxos verziója

Bár a PC-s és a PlayStation 3-as változatok a terveknek megfelelően landolnak a boltok polcain, az xboxos tulajoknak kicsit még várniuk kell a Jurassic Park: The Game-re, mivel a dobozos változatok esetében terjesztési akadályokba ütköztek. Így idén már nem jelenhet meg a játék a Microsoft konzoljára.