Csúszik a PlayStation Rewards program

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 30.
  • Hír
Link másolása
Tavaly október óta kicsit eltörpült a PlayStation Rewards program sorsa - a Sony ezzel a gesztussal szerette volna jutalmazni a hűséges PlayStation-tulajokat. Nos, a bétateszt nem a terveik szerint zajlott le, így a program indulását parkolópályára helyezik.

Ami a legrosszabb, a Sony jutalmazási szisztémája olyannyira nem a terveik szerint alakul, hogy az esetleges törlés lehetőségét is fontolgatják. A tavaly októberben bejelentett PlayStation Rewards már az első bétateszten is átesett, a célja az volt, hogy jutalmazza a hűséges konzoltulajokat exkuzív PSN-avatárokkal, dinamikus témákkal és egyedi PlayStation Home-tartalmakkal.

A japánok sajnálkozva tudatták a Kotaku magazinnal:

"Alapos megfontolás és a PlayStation Rewards bétaprogram kielemzése után úgy döntöttünk, hogy nem indítjuk el a programot a mostani időszakban a felhasználók számára. Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legjobb fogyasztói élményt nyújtsuk rajongóink számára, így átértékeltük erőfeszítéseinket a közeljövőre nézve: továbbfejlesztjük a PlayStation Plust és a többi hálózati szolgáltatásunkat. A jövőben is innovatív módszerekkel mondunk köszönetet hűséges és odaadó ügyfeleinknek."

Nagyon úgy néz ki, hogy a PlayStation Rewards nem hozta a hozzá fűzödő reményeket, jobb esetben a Sony alapjaiban véve átgondolja az egészet - rosszabb esetben inkább más szolgáltatásokat helyez prioritásba. Bárhogy is tesznek, valamilyen szinten jól fogunk járni.

2.
2.
Mortis
"... valamilyen szinten jól fogunk járni."

Mint mindig. Ez az egy pozitívum ebben az egész herce-hurcában.
1.
1.
robi009
inkább legyenek hazafiak azt a pstulajok helyett a károsultaknak lökjenek egy kis + kisegítést
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...