Élőszereplős Inversion teaser érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 7.
  • Videó
Link másolása
A Timeshiftről elhíresült Saber Interactive már több éve serényen munkálkodik a közeljövőben játszódó Inversionön: a játékmenet magvát egy futurisztikus gravitációs fegyver adja, mellyel manipulálhatjuk a fizika legalapvetőbb törvényét. A hús-vér szereplőkkel leforgatott kedvcsináló már megtekinthető.

Az Inversion világát ismeretlen ellenség támadta meg, ők a Lutadore névre hallgatnak, ám a maguk után hagyott pusztítást minden túlélő megemlegeti. Legfőbb fegyverünk a szépszámú csúzli mellett az a gravitációs puska, mellyel a feje tetejére állíthatjuk az ellenséget, autókat, és barikádokat kaphatunk fel, hogy aztán egy jól irányzott mozdulattal arrébb taszítsuk. A játékmenet szervesen kihasználja ezt az opciót, mi több, a főbb feladványok erre épülnek teljesen.

Az Inversion megjelenése még a távoli jövőbe veszik, állítólag 2012. február 7-én vehetjük kezeink közé Xbox 360-on és PS3-on.

7.
7.
Scoo
#6: Dehogy támadnánk meg őket! Csak elvinnénk nekik a demokráciát. Ha fontos nyersanyag lenne ott és a bennszülöttek fejletlenek lennének, tuti megszereznénk magunknak azt ami kell.
6.
6.
wildláma
én csak azt nem értem ezekben az inváziós játékokban (és filmekben), hogy miért támadnak meg minket állandóan? ha mi fedeznénk fel idegen kultúrát mi is ugyan úgy megtámadnánk őket? mert nem olyan fejlettek mint mi?
5.
5.
Mortis
Az élőszereplős részek elég gagyik. Például a múltkori Prey 2, sokkal jobb volt.
4.
4.
daenath
Timeshift es Singularity kevereke, johet :) Amugy tenyleg kar hogy nem csinaltak Timeshift 2-t :( A Singularity-rol nem is beszelve, pedig adva a folytatashoz valo tortenet.
3.
3.
Shooter89
Szerintem ebből is kihoznak valami tuti gamet !!!!!
2.
2.
IceColdKillah
#1: Azért a Singularity is gizda volt!

Amúgy ebben nincs semmi forradalmi....:P
1.
1.
hakydakillah
Timeshift-et máig elő szokom venni, kár, hogy nem folytatták… Kitűnően lehet játszadozni az idővel, ami még egy játékban se volt ilyen jól belőve. Remélem ez a játékuk is hasonló hangulatot tud majd teremteni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...