Inversion PC, PS3, X360

A TimeShift fejlesztőinek új játékában a kulcs a taktikai szituációkban lesz: rejtvényeket oldunk meg, fedezékeket kreálhatunk magunknak a futurisztikus gravitációs fegyverünkkel.
1345618639

Inversion teszt

A Gears of War egy kis csavarral. Konkrétan olyan csavarral, ahol néha az egész világ csavarodik meg körülöttünk. Jól hangzik, ugye? Sajnos az Inversion csatlakozik az olyan játékok sorába, amik talán elsőre jól hangzottak, de már fejlesztés közben lehetett sejteni, hogy semmi jó nem fog kisülni belőlük.
1341854681

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ilyen az uborkaszezon, kérem! Megjelenés az alig van, ráadásul ami jön, az sem jó vagy csak rétegjáték. Mindegy is, a lényeg, hogy valahogy átvészeljük az erős UV-sugárzást: a héten érkezik Európába a közepes értékeléseket kapott Inversion, lesz új Sims 3 kiegészítő, a mozikban pedig az új Pókember debütál.
1340811071

Inversion - megvan a dátum, de tényleg

Másfél hónap csúszással az Egyesült Államokbeli premier után az öreg kontinensre is megérkezhet az Inversion. A játék megkapta a véglegesnek mondott megjelenési dátumát, már csak az a kérdés, hogy az első tesztek elolvasása után számít-e még valaki meglepetésre?
1338734010

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jövő hét az E3-é, de azért lesz mivel játszani két bejelentés között. Végre boltokba kerül a gravitáció manipulálását középpontba helyező Inversion, megkésve, de jön a Game of Thrones szerepjáték, és a Bang Bang Racing képében magyar fejlesztésű anyag helyet kap a felhozatalban!
1338012029

Júliusra csúszik az Inversion

Nem akarjuk a vészharangokat kongatni, de a jelek szerint valami nincs rendjén a Saber Interactive háza táján. A jó előre beharangozott februári dátumot sem tudták tartani az Inversion kapcsán, most pedig a júniusi debütről marad le a gravitációt megbolondító akciójátékuk.
1331033403

Júniusban jön az Inversion, lesz mobilos verzió is

A Namco Bandai hadilábon áll a megjelenési dátumokkal: legutóbb a Ridge Racer Unbounded megjelenését tolták el, a február végére datált Inversion pedig három hónapot csúszik. A gravitációt a feje tetejére állító TPS a nyár első hónapjában lát napvilágot, kibővített platformlistával.
1328706051

Betekintés az Inversion többjátékos mókájába

A nagy tavaszi sikercímek mellett nem árt figyelemmel kísérni a Namco Bandai gondozásában készülő Inversiont sem, melyben a gravitációt a feje tetejére állíthatjuk. A Saber Interactive a single mellett a multira is rágyúr, ezúttal három videót sikerült bezsákolnunk róla.
1328012222

Még egy kis Inversion: új gameplay videók

A tegnapi képek után befutott néhány gameplay videó is az ígéretek szerint hamarosan boltokba kerülő Inversionből. A látnivalók csakugyan a többjátékos módokat mutatják be, s bár kicsit kaotikusnak tűnik a játék, ráadásul nem is túl eredeti, a falon állva mesterlövészt játszani nagyon menő dolog!
1327949145

Tíz új képen feszít az Inversion

A Namco Bandai a múlt héten megerősítette, hogy az Inversion mégsem fog megjelenni február első napjaiban, helyette valamikor "az év elején" érkezik a játék. Sebaj, addig is itt van tíz új screenshot, amik a program többjátékos módját mutatják be. Csodáljátok meg őket!
1319544054

Inversion - a gravitáció drámai is tud lenni

Vágja mindenki, hogy mi az Inversion célja? Naná, hogy a gravitációval való bolondozás, mert ezen kívül csak egy szimpla TPS-sel lenne dolgunk. Manipulálhatjuk a legfőbb fizikai törvényt, feje tetejére állítva a pályán elszórt objektumokat, majd indulhat a lövöldözés. A legfrissebb trailer is ezt taglalja.