Áprilisban jön a Section 8: Prejudice

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár a Section 8 a lelkes beharangozás ellenére átlagos fogadtatásban részesült, a készítőket ez nem tántorította el attól, hogy folytatást hegesszenek hozzá. A Prejudice áprilisban jelenik meg először Xbox 360-ra, ezt a változatot pedig hetekkel később követi majd a többi játék.

A Section 8: Prejudice 32 főre szabott többjátékos módokkal, egy négyfős, Swarm névre keresztelt kooperatív móddal és egy öt órás single kampánnyal várja a játékosokat. A könnyebb belerázkódás érdekében a játékot fejlesztő TimeGate Studios botokat is épített a programba, akikkel az összes üzemmódon végiglőhetjük magunkat az éles, online bevetés előtt.

Azonban, hogy csökkentsék az elvárásainkat, a készítők egy huszárvágással letölthető játékot varázsoltak a Section 8-ből. Míg az előző játék PC-re és Xbox 360-ra dobozos formában jelent meg, s csak a később érkező PS3-as változat volt digitális úton beszerezhető, addig most mindegyik verzió így vásárolható meg. Az Xbox Live-os változat április 20-án, a PC-s május 4-én, míg a PS3-as a nyár folyamán jelenik meg.

Mellesleg befutott a játék fejlesztői naplójának második fejezete is - igen, ugyanazzal az elmeháborodott nővel a főszerepben.

7.
7.
Hát őszintén szólva ennek a PC-s változatát beáldoznám egy PC-s vanquisért cserébe, minden rossz érzés nélkül , még gondolkodni sem kellene rajta... :)
6.
6.
Optimus Prime
#5: GitS-es játékra gondolsz? :) Mert a Section 9 már foglalt név.

Én csak anno a bétával játszttam, de nagyon tetszett. A design, a grafika, a hangulat. Rég játszottam olyan játékkal, ami így tetszett.
5.
5.
LtGlove
Legyen inkább Section 9, mert a 8 a rém bugyuta játék. Nekem fekszik a stílus, de ezzel 2-3 pályánál többet nem vitt a lélek. Vissza is adtam a gazdájának. Még a Vanquishnél is kevesebb ideig bírtam elviselni.
4.
4.
Shadowsomi
Hát nekem az első rész egyáltalán nem tetszett... Uncsi volt számomra, pedig a trailerek nagyon bejöttek róla. De hát ez van. Azért adok ennek egy esélyt.
3.
3.
Berencsit
annyira nem nagy szám ez a game...
2.
2.
Mortis
Jó döntés volt a letölthető formátum. Úgy máris sokkal jobban megéri az árát. :)
1.
1.
sherex
5 óra single hát ez XD
de gondolom a multi a főbb téma
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...