Júniusban érkezik a UFC Personal Trainer

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Az MMA-rajongók szemében esetlen próbálkozásnak, a fitneszhívők számára kőkemény kihívásnak ígérkezik a UFC Personal Trainer. A THQ az MMA-bajnokság licencét kihasználva vágott bele a legújabb fitneszjátékának fejlesztésébe, amely az összes mozgásérzékelős kontrollerrel játszható lesz.

A játékot anno még UFC Trainer címmel jelentette be a kiadó, a létezéséről már akkor tudtunk, mikor a vállalat bejelentette: 2018-ig ő szállíthatja majd a hivatalos UFC-játékokat. A THQ arra törekszik, hogy minél szélesebb közönség ismerkedjen meg az MMA világával, és erre egy casual (vagy ez a hardcore?) fitneszprogram kiváló eszköz lehet.

A UFC Personal Trainer: The Ultimate Fitness System júniusban jelenik meg PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Wii-re, mindegyik platformon mozgásérzékelős kontrollerre vagy kamerára lesz szükség a használatához.

A játékot UFC-edzők tanácsai alapján rakták össze, az ígéretek szerint élvonalbeli MMA-harcosok edzésprogramjait tolhatjuk majd végig. Hetven különböző feladat vár ránk, ezeket a készítők 51 - a kinectesek esetében 60 - előre beállított edzéstervbe fűzték össze: kapunk majd virtuális bokszzsák-püfölést, 30 és 60 napos programokat és életviteli tanácsokat is - természetesen magunk is összeállíthatunk saját terveket, ha az jobban tetszik.

Az első trailer és képek már megtekinthetők, csekkoljátok őket!

9.
9.
SLi
Egy profi ligában szereplő harcosnak elképesztően kemény a felkészülése egy meccsre. főleg a brazilok feszegetik a határokat, a meccs előtti hetekben nem ritkán napi 8 órát edzenek! Érdemes a neten megnézni néhány videót, aki verekedett már vagy ilyesmi sportot űzött az tudja hogy irdatlan gyorsan el lehet fáradni akár 2-3 perc alatt is ezek az arcok meg 15-20 percig nyomják. Emiatt elég furcsának tartom, mindenesetre ha kicsit is ragaszkodnak a valósághoz akár érdekes is lehet.
7.
7.
JoHnNiEE
áh :D maradok a Shaun T féle Insanity-nél, nah az fitten tart :D
6.
6.
p.balou
akkor lenne jó ha a kinect is arconbaszkodna :Đ
Jó lesz ez a június a Kinectnek. Child of Eden, Rise of Nightmares meg ez.
Szinte fél évig kuss volt... Nem sok lehetőséget látok már /játékszempontjából/ a kinectre... :(
5.
5.
Roger Ramjet
A FOZA-n kívül legalább valami komoly dologra is használható lesz a mozgásérzékelés. Úgy látszik kezdenek jönni az ötletek! Én személy szerint örülök az ilyen próbálkozásnak, mert nem mindenkit csak a kontrolleres játékok érdekelnek. Ezek közül a próbálkozások közül, pedig nem lehet tudni melyik lesz a sikeres.Egyre inkább úgy állok hozzá, ha lejjebb megy az ára én is beszerzek egyet.
3.
3.
Koczka12
Szerintem érdekes, edzések között kellemes időtöltés lehet és nyilván az erőnlétünket is rendben tartja.
2.
2.
tjames
szerintem meg szánalom....
1.
1.
Mortis
Számomra nagyon szimpatikus minden ilyesmi program. Még a Wii Fit-tel is elvoltam. Már igazán kéne egy Kinekt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...