UFC Personal Trainer: The Ultimate Fitness System , PS3, X360

Okos módszerrel használja ki a mozgásérzékelős kiegészítők nyújtotta élményt a THQ: MMA-s fitneszjátékot készít. A játékhoz DLC-k is elérhetők.

Perel a THQ a UFC miatt

Úgy tűnik, visszajár kísérteni a THQ, a cég (vagyis ami maradt belőle) beperelte az Electronic Artsot és a Zuffát a UFC-jogok miatt. Szerinte a két vállalat kikosarazta őt, most kártérítést követel.

Kiknek tartozik a THQ?

Most, hogy sikerült túladni a THQ játékain, jöhetnek a követelések: hitelezőknek, kiadóknak, fejlesztőcsapatoknak és volt munkatársaknak is tartozik a becsődölt vállalat többek között.

Valójában bukás volt a UFC Undisputed

Noha a THQ bajban van, ez kétségtelen, a korábbi kommunikáció alapján azt hihettük, hogy a UFC-széria jól tejelt a kiadónak. Michael Pachter elemző szerint ez egyáltalán nem volt így, a THQ azért adta el UFC-jogokat az Electronic Artsnak, mert már a legutóbbi UFC sem aratott túl fényes sikert.

E3 2012: Itt az EA-UFC paktum, pápá THQ!

Az Electronic Arts tegnapesti sajtókonferenciájának nagy meglepetése volt, hogy a kiadó váratlanul felkonferálta a UFC elnökét, majd több évre szóló megállapodást jelentett be az MMA-s szervezettel. A bejelentés függvényében a THQ nem tartja meg a UFC-szériát fejlesztő csapatát, bezárja a stúdiót.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a japánoké lesz, teljesen egyértelmű: a távol-keleti kiadók ránk zúdítják a legújabb címeiket, az első olyan játékokat, amik értékelhetők is. Kapunk NeverDeadet halhatatlan főhőssel, Soul Calibur V-t cicikkel és háromméteres pallosokkal, és akkor az új Final Fantasyről még nem is beszéltünk...

Megint szabadalomsértés miatt perelik a Nintendót

Ezúttal az interaktív fitneszgépek gyártásával foglalkozó Impulse Technology találta be a Nintendót és néhány másik kiadót, a cég szabadalomsértés miatt vádolja a kiotóiakat. Az Impulse neve nem ismeretlen gamer körökben - korábban a Microsoft nyakába is pert akasztott a Kinect miatt.

Jönnek az élő UFC-meccsek Xbox Live-ra

Bár a hazai felhasználóknak valószínűleg inkább csak érdekesség, december 1-jén letölthetővé válik az Xbox Live-on a UFC-alkalmazás, amely segítségével élőben követhetjük majd a MMA-bajnokság eseményeit. Minden mérkőzésért külön kell fizetni, cserébe pedig egy rakás kiegészítő feature-t kapunk.

Várakozásokon alul teljesített az új Red Faction

Megérkezett a THQ első negyedéves pénzügyi helyzetjelentése. A kiadó bevételei ugyan nőttek, de a vesztesége is több lett, ami részben annak köszönhető, hogy a nyár elején megjelent Red Faction: Armageddon eladásai nem hozták a várt számokat. A vezetőség szerint nincs nagy baj, rekorder hónapok előtt állnak.

UFC Personal Trainer teszt

A Wii, a Move és a Kinect elhozta a fitneszprogramok mennyországát, az eddig megjelent alkotások viszont mind lányoknak készültek, nem volt bennük komolyság. Mi viszont férfiak vagyunk. Súlyt emelünk, verekszünk, sört iszunk, háborúzunk. És egy igazi maszkulin, gyúrós játékot akarunk!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét Harry Potterről fog szólni - már akinek persze. A kis varázsló felnőtt, és pontot tesz végre a története végére, a játékverzió is a film együtt érkezik majd, utóbbi rendhagyó módon egy nappal később, miután a kalózok sikeresen elérték, hogy a Warner feketelistára tegyen bennünket.