Heroes of Might and Magic V képek

Link másolása
Végre, előkerültek az első screenshotok az általam és gondolom még sokak által nagyon várt Heroes of Might and Magic V. részéről!

Végre, előkerültek az első screenshotok az általam és gondolom még sokak által nagyon várt Heroes of Might and Magic V. részéről!

Itt is volt már az ideje, hiszen a körökre osztott stratégiai játékok között a HOMM majdhogynem a koronázatlan királynak mondható, amiből egyenesen következik az, hogy világszerte hatalmas rajongótábor várja már a legkissebb kis információ morzsát is a játékkal kapcsolatban. Nos, a mai nap örvendezhet minden fan, hiszen rögtön 4 képpel gazdagodott a játék adatlapja, no és még azzal a kis információval, hogy a játékot a Nival Interactive (Blitzkrieg, Etherlords II, Silent Storm) csapata fejleszti és a 2006. évben fog az asztalunkra kerülni!

7.
7.
fojesz
BEvallom még nem játszottam a Heroessal, lévén nem érdekelt. De ezek a képek felkeltették érdeklődésem.
6.
6.
Myko Alto
Pedig a 4 lényegesen gyengébb lett, mint a 3!!!
5.
5.
Madmartigen
Én már a 4ből is csak 1 dolgot hiányoltam... Hasonlóan kialakított multit mint az Age of Wonders sorozatban.. magyarán a körök megmaradjanak, de szinkronba lehessen lépni.. Nyilván minimális akciózás lesz benne, ahogy két ízzadó Heroes4 addikt próbál előbb odalépni a várához hogy bevédje.. de legalább ne minden esetben kell bekapcsolnod egy dvd-t mire a társad lelépi a kört..
4.
4.
Madmartigen
Az Archangel... hogy is mondják ezt.... feelinges!
3.
3.
Myko Alto
A képek alapján engem már megfőztek! :D
2.
2.
lewton6
1.
1.
Myko Alto
Te jó atttyaaaaúúúristen! Annyira bízom benne, hogy odabasznak az 5. résszel, ugyanis a 4. szerintem gyenguszra sikeredett!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...