Heroes of Might & Magic V

A Heroes IV óta nagy csend honolt a játék körül, de végre elkezdtek csöpögni az infók a várva-várt V. részről!
Típus: Stratégia

Humble Bundle - újra főszerepben a Might & Magic

Jól emlékeztek, idén már volt egyszer Might & Magic-féle Humble Bundle, most azonban pótolhatnak azok, akik lemaradtak: a legfrissebb Humble Weekly Bundle főszereplője ismét ez a sorozat.

Might & Magic-mánia az új Humble Bundle-ben

Jobb későn, mint soha, pótolunk még egy elmaradást: elrajtolt a legújabb Humble Bundle akció, amelyben a főszerepet a Might & Magic-sorozat és annak számtalan felvonása kapta.

Lezárult a Heroes V Gold Edition nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából három darab eredeti, magyar nyelvű Heroes V Gold Edition játékot sorsoltunk ki. A nyerteseknek gratulálunk!

Nyerj eredeti Heroes V Gold Edition játékot!

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából három darab eredeti, magyar nyelvű Heroes V Gold Edition játékot nyerhetsz. Tippelj és zsebelj be mindent!

Készül a Heroes V második kiegészítője

A Hammers of Fate harmatos teljesítménye után, a Ubisoft most újabb Heroes V-kiegészítővel próbálja meg kárpótolni a kissé csalódott rajongókat.

Heroes of Might and Magic V-javítás érkezett

Megérkezett a Heroes of Might and Magic ötödik részének legfrissebb javítása, mely az 1.3-as verziószámot viseli - az ötven megás letöltésért erre fáradjatok!

Kiegészül a Heroes V - Itt vannak az első képek

Úgy látszik ez ma egy ilyen Ubis nap, újabb hír érkezett a francia illetőségű vállalat háza tájáról, ami nem más mint egy Heroes V kiegészítés bejelentése.

Megérkezett az amerikai PC, konzol és havi toplista

A Games Convention közepette küldte el nekünk az NPD Group a múlt heti, amerikai konzolos és PC-s toplistát, továbbá megkaptuk a júliusi összefoglalót is.

Dark Messiah of Might and Magic - Gyűjtői változat

Mindenféle felmérés nélkül is könnyedén megállapítottuk, hogy a GK-olvasók többsége fanatikusan várja a szóban forgó címet - nos az igazi rajongóknak lesz mibe beruházniuk!

A 20 legjobban kelendő játék listája

Megérkezett a nemzetközi piacon a jelenlegi 20 legjobban kelendő játék listája. Nem nagy meglepetésre vezet a WoW és az öt Sims 2 verzió is mind jelen van.