Jól fogy a Michael Jackson: The Experience

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Hiába beszélnek többen a halott legenda nevének sárba tiprásáról, ahol Jacko hagyatékából szeretnének többen meggazdagodni, a Ubisoft csak örülhet ennek, hiszen több mint hárommillió példányban kelt el a Michael Jackson: The Experience, holott a nagykonzolos változatok csak a jövő héten érkeznek.

A tánc- és karaoke-progam Xbox 360-as és PS3-as verziójának megjelenése kapcsán a Ubisoft marketingigazgatója örömmel mondta el, hogy a Michael Jackson: The Experience Wii-s, PSP-s és DS-es verzióiból már több mint 3 millió darabot sikerült értékesíteni összesen.

Habár a kritikusok nem voltak odáig a Nintendo gépére megjelent verziótól, ez úgy látszik, nem vette el a vásárlók tömegének kedvét, akik látva Jacko nevét és a legendát körülölelő hisztit, szaladtak is a boltokba. A Ubisoft nem titkoltan egy szélesebb fogyasztói csoportot szeretne megragadni a játék Xbox 360-as és PS3-as verziójával, melyek már teljes mértékben kihasználják a plaftorm mozgásérzékelős kiegészítőit - kétségtelenül van esélye kijavítani a hibákat.

Bár a korábbi változatok szerényebb pontszámai a kritikusokat nem, a francia kiadó műfajba vetett hitét igazolják az eladási mutatók. Yves Guillemot vezérigazgató szerint megvan rá az esély, hogy a tánc műfaja is olyan erős legyen 4-5 évig, mint amilyen a Guitar Hero volt.

5.
5.
waynerooney108
Szerintem rendesen ez se tanít táncolni...
Meg a Wii-s változat trailer-jében olyat láttam, amit Jacko soha nem csináált:D:D
4.
4.
Kravmaga
annyiban jó,hogy igazi legendás számokat hallhathatsz benne,és egy kicsit "beavatkozol" a táncba,de másra nem:(
3.
3.
ATi0021
2.
2.
Mortis
Egy összegányolt valami lett a végtermék. Nem méltó ez a program a Jackson karrierjének ívéhez...
1.
1.
izomkukac
jacko nevével el lehet adni akármit
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...