Michael Jackson: The Experience Nintendo, PlayStation, Xbox

A 2009-ben elhunyt Michael Jackson nagyszerű dalait tartalmazza majd ez a táncjáték. A Wii-s változat mellé a mester kesztyűjének másolata is ajándékba jár!
1329755400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...
1320827400

Jövőre is lesz Assassin's Creed

Megérkezett a Ubisoft pénzügyi helyzetjelentése, amiből az is kiderül többek között, hogy jövőre folytatódik az Assassin's Creed, méghozzá egy teljes értékű epizóddal, amiben már valószínűleg új szereplőt is köszönthetünk. Az üzleti év első fele egyébként nem sikerült kifejezetten jól.
1311256800

A vártnál jobban, de pocsékul teljesített a Ubisoft

Bár a bevételei nagyot zuhantak, a várakozásokhoz képest mégis jobban teljesített az első pénzügyi negyedévében a Ubisoft. A cég a viszonylag kedvező eredmény ellenére az egész évet nézve nem változtatott az előrejelzésein, vezérigazgatója pedig nyilatkozott a tabletes terveikről is.
1310828400

Frissítette megjelenési listáját a Ubisoft

Itt a Gamekapocs berkein belül szeretjük a megjelenési listákat, mert ez mindig azt jelenti, hogy időben le tudunk foglalni egy-egy játékot tesztelésre. A Ubisoft most áttolta nekünk, milyen játékokra számíthatunk még a 2011-es évben, s úgy tűnik, lesznek még nagy címek.
1307536350

E3 2011: Generációt vált a Michael Jackson-játék

Úgy könyörögtem, hogy nagyon, erre tessék: a Ubisoft bejelentette a Michael Jackson táncjáték legújabb átiratait: ezúttal Nintendo 3DS-en és PlayStation Vitán fogja tiszteletét tenni a program. A Ubisoft belehúz a táncos műfajba, elvégre szépen kaszál a Just Dance és a Jacko címmel is.
1305378743

Csak 2012-ben jelenik meg az új Ghost Recon

A Ubisoft is közzétette a 2011-es pénzügyi évére vonatkozó helyzetjelentését, amely szerencsére más érdekességekkel is szolgált a puszta számokon kívül. Kiderült, hogy az új Ghost Recon csak jövőre jelenik meg, és hogy a feltételezésekkel ellentétben az I Am Alive és a Beyond Good & Evil 2 még létezik.
1304065646

Michael Jackson: The Experience teszt

A Wii-n elért „hatalmas” sikerek után a Ubisoft úgy döntött, hogy elkészíti a Michael Jackson Experience-t a többi konzolra is. A kérdés már csak az, hogy vajon képes-e valami olyan újdonságot belerakni, ami miatt érdemes ezeket a változatokat beszerezni. Lássuk hát!
1302508913

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Múlt héten nagyon szűkös volt a felhozatal, a mostani már nem annyira: a jó hír, hogy ezúttal össze lehet futni nagyobb címekkel is, a rossz viszont az, hogy ezen nevek játékos kivetülései bizonyítottan pocsékra szoktak sikerülni. Azért vessünk rájuk egy pillantást!
1302346853

Jól fogy a Michael Jackson: The Experience

Hiába beszélnek többen a halott legenda nevének sárba tiprásáról, ahol Jacko hagyatékából szeretnének többen meggazdagodni, a Ubisoft csak örülhet ennek, hiszen több mint hárommillió példányban kelt el a Michael Jackson: The Experience, holott a nagykonzolos változatok csak a jövő héten érkeznek.
1299844800

A Black Ops lett Amerika legkeresettebb játéka

A múltkori visszaesés után ismét nőttek a játék- és a konzoleladások az Egyesült Államokban. A februári hónap győztese az Xbox 360 és a Call of Duty: Black Ops volt, sőt utóbbi az ország legkeresettebb játékává vált, miután 13,7 millió példányt vittek haza belőle az amerikai játékosok.