Tíz percig mozog az új Jurassic Park játék

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 10.
  • Videó
Link másolása
Szeretjük a hosszú gameplay felvételeket, igaz, ez egy epizodikus formában megjelenő játéknál meg is bosszulhatja magát, elvégre az ilyen címek pont a rövidségükről híresek. A Jurassic Park: The Game-ről érkezett videó szerencsére nem lő le túl sok poént, kellemes kis ízelítővel van dolgunk.

A GameSpot saját bejáratú showjában mutatkozott be az alábbi gameplay demó, mely a Jurassic Park: The Game egyik jelenetét prezentálja. A Telltale Games ezúttal nem a point & click játékmenetet erőlteti, hanem a Heavy Rain-féle gombnyomkodós ügyességit, és bár a grafika nem említhető egy lapon a Quantic Dream alkotásának látványvilágával, a játék maga jópofának tűnik, és a végső triceratops vs. T-rex csata is hangulatosra sikerült.

A játék még ebben hónapban megjelenik PC-re és Macintoshra, később konzolos változatok is várhatók. (Ahogy a videóban is elhangzik, a felvételen a számítógépes verzió fut, de mivel kontrollerrel játszanak, az Xbox 360-as gombkiosztás látszódik.)

Köszi PcSanyko!

40.
40.
paradan
NoRush: "zseni" vagy. erőszak, pofozás, pár szoért? a nyelvben tal. szavak értemezése folymatosan változik. és nem (csak)a generáciok. "fater"ért pofon? mennyi az IQd? most komolyan? régen meg lehet azért járt pofon hogy apa, mert nem azt modntad édesapa. nem érdemled meg hogy élj komolyan mondom. te vagy eljátszottad az agyad, vagy valami vesztes kocka vagy, aki néha bukott pár jo csajt a béna unalmas stréber stilusa miatt a lazaság helyett. hogy taposna rád az a trex
39.
39.
Xenomorf
#38: Köszi, remélem úgy lesz :D De ha nem akkor meghagyom az élményt a Heavy Rain-eseknek. Nekik biztos megy ez a gombnyomkodásos téma.
38.
38.
bali182
#34: Akkor jó játékot! Remélem minden percét élvezni fogod! :)
37.
37.
Xenomorf
#36: Ez így működik, nem lehet mindent eladni csak a címe alapján, de ha Spielberg eladta a teljes jogot egy ilyen játék készítésére akkor csak reménykedhetünk, hogy nem csomagolt kakit kapunk, de mint írták páran, azért egy neves fejlesztő csapat dolgozik rajta és valóban egy interaktív filmnek tűnik az egész lineáris játékmenettel, de én nem akarok ítélkezni egy még készülő és valószínű nem végleges játék fölött.
36.
36.
Jinbobo
#24: Én nem vagyok se torrentelő, sem tizenéves csicska, saját pénzből veszek játékokat, de meg kell hagyni ez a Jurassik park game nem lesz méltó a filmre! Ezek a karakterek úgy mozognak mint a gép, és bár tényleg nem a grafika a legfontosabb, azért mégse 2005-ös legyen a színvonal, ugyannis 2011-et írunk. Nekem a filmnek az első része tetszett a legjobban (a másik kettő sem rossz) és azt mondom ha már nekiállnak egy ilyen címnek a játékverziójához, akkor az legyen tényleg ízig-vérig egy jurassik park, vagy ne legyen semilyen. Ezt a game-t kihagyom.
35.
35.
Xenomorf
#25: Köszönöm, hogy van akinek szintén csipi a szemért néhányak tömör velős és nem éppen kulturált hozzászólása. :-)
Hát igen ez a fene nagy liberalizmus és vad kapitalizmus vívmánya... :(
És sokan azt hiszik ez a jó ez a szabadság :S
34.
34.
Xenomorf
#28: Mivel a játék még nem került kiadásra, így nem valószínű, hogy a végleges grafikáról és játékmenetről van szó. A RPG nem az én műfajom ezért nem is fogok nagyon kommenteket írni hozzá, mert úgy se tudnék érdemben hozzászólni.
Egyébként meg senkinek nem kötelező megvenni a játékot, hogy kipróbálja, arra vannak a demók.
És kérlek ne forgasd ki a szavaim, nekem az nem tetszik, hogy alpári módon leszólnak olyat ami nem az ő műfajuk, ha az ilyen stílus fekszik nekik akkor tudnának értelmes kritikát is írni és nem csak annyit, hogy sz@r!
Nem attól leszel valaki, ha mindent és mindenkit kritizálsz!
Ha olyan nagy májer akkor mondja meg mitől lenne jó neki.
33.
33.
Samu
Érdekes!Nem lesz egy slágercím azt már látom a kommentekből(de szerintem a fikázók fele azért próbálkozni fog titokban mert kiváncsi.Én is az vagyok,várom,hogy mi lesz a végeredmény(mert szerintem ez még nem az,ezért nem is itélkezem).
32.
32.
Hubert Cumberdale
#31: Pontosan! Most képzeljétek már el milyen lenne, ha egy filmben akkor lépne át egyik jelenetről a másikra, ha elég gyorsan tudsz nyomkodni egy gombot a klaviatúrán...
Attól, hogy idegbeteg módjára kell nyomkodni egy gombot, hogy becsukja a kaput, még nem fogom átérezni, hogy milyen nehéz. A grafika far cry 1, a mozgás meg half life 1. És akárki akármit mond ezek is el tudnak cseszni egy játékot, viszont ennél csak a jéghegy csúcsát alkotják. Nálunk anno a mesekönyvhöz adtak ilyen színvonalú játékokat :D
31.
31.
#28: és itt találtad fejen a szöget:

"órákon keresztül nyomnom kéne azokat a gombokat amiket előre meghatároznak nekem"

ki a fene élvezi ezt.?. vicc az egész... számomra most lett felejtős ez a játék...
30.
30.
Exinor
#28: Azt nem tudom pontosan, hogy letölthető játék lesz-e (ha epizodikus nem hiszem, hogy lemezen jönne ki), de egy PSN-es címtől nem rossz ez a grafika, inkább átlagos. A játékmenet és az irányítás egyedi, de majdnem ugyan ez volt a Heavy Rain is, attól meg ömlengtek az emberek...
Nem biztos, hogy tényleg jó kalandjáték lesz, de én nem lennék annyira biztos abban, hogy szar is lesz (a Telltale Games nem csinál olyan szar játékokat.)
29.
29.
PcSanyko
#23: Az is egy jó játék :D
28.
28.
bali182
#24: Nem tudom, hogy konkrétan kinek szól, amit írtál, de ha visszaolvasod, szerintem Te is rájöhetsz, hogy ennek nem sok értelme van. Aki megmondja az eddig látottak alapján erről a játékról, hogy sz@r, az csak kinyilvánítja őszintén véleményét (ahogy én is megtettem), és szerintem nagyon helyesen teszi, ha nem is a legkulturáltabb formában. Az eddig látottak alapján ez a játék semmilyen formában nem üti meg azt a szintet amit egy rendesen összerakott játéknak meg kéne ütnie. A grafika igen csúnya, az animációk nevetségesek, a játékmenet pedig igen csak egyedi. Engem biztos nem kötne le, hogy órákon keresztül nyomnom kéne azokat a gombokat amiket előre meghatároznak nekem.

A másik pedig ami a pénzt illeti: ha megkeressük a pénzt és utána egy játékra költjük, akkor nem várhatnánk el jogosan, hogy az a játék mind megjelenésre, mind játékmenetre jó legyen? Az ilyen gondolkodású játékosok miatt készülnek el játékok ilyen hányadék grafikával. Ha szeretnél szarul kinéző játékokkal játszani, akkor a grafikai beállításoknál mindig megtalálod a "minimum" opciót, de ne terjeszd ezt a baromságot, hogy "nem probléma ha rosszul néz ki a játék, attól még biztos jó". Ha gondolod, költsd a megkeresett pénzedet ilyen játékokra, de ahogy valószínűleg a Te főnököd se fogadja el ha sz@rt adsz ki a kezed közül, neked se kéne elfogadnod a játékfejlesztőktől.
27.
27.
NECROSMOKE
Jól néz ki.szeretem az efajta gémeket meg magát a Jurassic park-ot is.
26.
26.
drip
#20: mmmm azigen ...ha ano a Dino Crisisnek ilyen grafikája lett volna szerintem plussz mégegyszer összehugyozom magam,mert az egy rohadt jó játék volt,plussz még ilyen grafikával akkor ... igen a T-rex hangja egy az egyben a DC 2 T-rex hangja,de semmi más hasonlóságot nem látok
25.
25.
NoRush
#24: Tagságom óta az egyik legérdemlegesebb hozzászólás :) Ilyen emberekből kéne több ... van esze és a dolgok mögé tud látni. Persze egy mai tizenéves (tisztelet a kivételnek) már "megtudja váltani a világot". Az ostoba gondolkodás menet, a beképzeltség, az utolsó szó joga mindig ezé a korosztályé lesz. Hol maradnak azok az évek, amikor minket még megpofoztak azokért a szavakért, hogy "father"? Vagy esetleg olyan, hogy menny a pi**ába ... egy hétig nem tudtam volna, hogy kivagyok akkora sallert kaptam volna érte. De manapság ... gyakran már a szülő fél ezektől a kis férgektől, pedig az atyai pofon nagyon nem árt, csupán nevel.
24.
24.
Xenomorf
Elhiszem, hogy a grafika is mérvadó, de nem attól lesz egy játék jó vagy rossz!
Én is túlélőhorror, meg akció párti vagy, de nem kezdem el egyből fikázni. Spielberg nagy király csóka, itt van a gépem fölött egy kép amelyen a földön hasal és egy T-Rex készül beleharapni... jó kis kompozíció és azt hiszem ezzel elárultam a lényeget is, nekem bejött a Jurassic Park bár a 3. rész már egy kicsit sablonos volt, de élvezhető. Részemről egy próbát mindenképp megérdemel a game. Megjegyezném, hogy a legtöbb "sz@r"ozásos hozzászólás attól a korosztálytól jön akik vagy nem saját pénzből vagy ingyen torrentről szerzik a játékokat. Ha fejlesztő lennék biztos bosszantana, hogy olyan valaki fikázza a munkám aki egy vasat se adott érte, de mégis játszik vele.
Egyébként a Turoknál is elég kritikus hozzászólásokat olvastam... akkor kíváncsi lennék végre hol kezdődik a jó játék az ilyeneknek?
23.
23.
Bisur1996
Maradok Jurrasic Park Operation Genesisnél :D
22.
22.
pjoco
#21: Egyébként köztudott hogy a Telltale Games kalandjátékokat készít szóval nem tudom egyesek mit vártak?
21.
21.
pjoco
A Vissza a Jövőbe jól meg lett csinálva! Ez meg érdekesnek tűnik! Grafika meg nem számít csak a grafika buziknak!
20.
20.
kovben
Ez borzalmas : (
10 éve a Dino crisi-nek volt ilyen grafikája
19.
19.
Exinor
#16: Csak senki nem írja le, hogyan is képzelne el egy Jurassic Park játékot. A legtutibb az Operation Genesis volt, azt rongyosra játszottam.
Az biztos, hogy mindenki egy Turok vagy Dino Crissi szerű játékot várt, de a JP sosem szólt arról, hogy halomra lövöldözöm a dinokat.
Még egyszer végignéztem a trailert, és ezek után csak valami hasonló kalandjátékot tudnék elképzelni vagy egy újabb parképítőset.
Én is szeretnék dinos lövöldözős cuccot, de az majd a következő Turok vagy Dino Crisis lesz, ami remélem szintén jön a közel jövőben.
18.
18.
bsg09
UE3-tól már el kéne szakadni.
17.
17.
ZeWa
#14: azért egy avatar szerű játékot simán ki lehetett volna hozni belőle.
16.
16.
NoRush
Nincs ebben semmi rossz :) Ahhoz, hogy valakinek ez a játék tetsszen erős fantázia kell, hogy előre tudjon gondolkodni. Persze szinte biztos, hogy nem úgy lesz, ahogy ő azt gondolta, de épp ettől fog neki tetszeni.

Látom, amint kiirta valaki első komiba h hű de fos, már jöttek is a további szidások ... :) Persze azon nem gondolkodtok, hogy mi lehet még a játékban. Ááá már hol .... inkább azt mondom rá, hogy "sz*r".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...