Kiegészül a Two Worlds 2

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 18.
  • Hír
Link másolása
A Topware megerősítette, hogy szeptember folyamán kiegészül a Two Worlds 2. A csomag Pirates of the Flying Fortress névre hallgat és egy komor, kalózos témával kápráztatja el a rajongókat. A Risen 2 is hasonló atmoszférával rendelkezik, a Topware sem szeretne kimaradni a mókából.

A kiegészítő visszahozza a szerepjáték rajongóit Antaloor világába, melynek egy eddig ismeretlen szegletében fordulunk meg. A Pirates of the Flying Fortress egy komor, kalózokkal teli területet ad a játékhoz, az ehhez tartozó küldetésekkel, némileg eltérő hangulatvilággal, új ellenségekkel és új fegyverekkel.

Úgy tűnik, a rajongói visszajelzésekre is nagy figyelmet fordít a Topware és ehhez igazítják az ősszel megjelenő expanziót. Elsősorban hangulati elemként üdvözölhetjük a felhőszakadást és mennydörgést, mint időjárási elemet. Derék hátasjószágunk is kap új páncélt, valamint átdolgozzák az átvezetőkben és a játék közben is a karakterek animációját.

A Pirates of the Flying Fortress mindhárom platformra megjelenik még idén szeptemberben egy átfogó egyjátékos küldetésfolyammal, valamint új többjátékos térképekkel. Arról még nincs szó, hogy önnálló küldetéslemez, netán DLC formájában tehetjük magunkévá.

5.
5.
hedzsooo
Bizony, fincsi lesz a kalozos kieg. ;) Aztan meg a szinten kalozos RISEN 2 is jo kis RPG lesz, tuti. Kozben pedig ott lesz aztan a TES V: SKYRIM, + a Mass Effect 3. Te jo eg, nem kimelik iden az RPG kedveloket ! XD ^^

A TW2 honositas jon Husvetra, valoban, van 1 rovidke izelito vidim is belole, a teszteles alatt levo vegleges verziobol:
http://www.youtube.com/watch?v=7sy4TRhAa80

A lentebb levo linken, a HunositokTeam oldalan lesz elerheto, de a www.2worlds.hu -ra is benezhettek, ha a TW rajongoi lennetek ! ^^ ;-)

4.
4.
Berencsit
#3: köcce. :) kár... már egy ideje megvan, el is kezdtem vele játszani, de nagyon idegesít, hogy azt se tom néha miröl van szó. :) akkkor addig hanyagolom. ;)
3.
3.
Normen1976
:D Ahol játékra van idő, ott akad idő a keresgéléshez is :)

No, tréfát félre, sajnos el kell keserítselek. Egyenlőre még nincs elkészült magyarítás, viszont húsvét körülre ígérik.

Hogy kik ??

Ők: http://www.hunositokteam.weboldala.net/news.php

Ha elkészülnek, én is kitolom végre a játékot. Sőt, reménykedem benne, hogy eme DLC-Kieg_+gama stb. változatot is lefordítják majd nekünk.
2.
2.
Berencsit
jut eszembe, valaki adna egy linket, hogy a Two Worlds 2-höz hol lehet letölteni hunosítást? mert most sajna nincs időm keresgélni. :S
1.
1.
SSJ Gábriel
Hát meglátjuk.
Szerintem jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...