Two Worlds II PC, PS3, X360

A Two Worlds folytatódik, s az új engine segítségével szebb és érdekesebb lesz, mint elődje.
Típus: RPG

Elérhető a Two Worlds II: Call of the Tenebrae

A TopWare Interactive hat évvel az alapjáték megjelenése után sem mond le a Two Worlds II-ről. A minap jelent meg a legújabb önállóan is futtatható kiegészítő, a Call of the Tenebrea, amely 20 órás kampánnyal várja a rajongókat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Attól, hogy E3 van, még nem feledkezünk meg a heti játékmegjelenéseket összefoglaló listánkról; persze az jól látszik, hogy a kiadók számára is a Los Angeles-i expóról szólnak ezek a napok.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzták a május végét a kiadók, úgyhogy mindenképpen érdemes feltúrni a heti játékmegjelenési listánkat! De komolyan, még a Wii U-ra is érkezik egy játék, a Darksiders régóta várt portját kapják meg a konzol tulajdonosai.

Hat év után kiegészül a Two Worlds II

A Topware Interactive szerepjátéka - több mint hat évvel az alapjáték megjelenése után - új kiegészítőt kap Call of the Tenebrae címmel. És ez csak az első lépés, elvégre több DLC is készül a PC-s változathoz.

Már készül a Two Worlds III

A TopWare Interactive és Reality Pump két remek hírrel szolgált a rajongóknak. Az első az, hogy a Two Worlds III fejlesztése elkezdődött, de közben a második rész is kap jelentős frissítéséket mind látványban, mind tartalomban.

Bajban a Two Worlds fejlesztője

A minap elterjedt a hír, hogy bezárt a Two Worlds-sorozat és a Raven's Cry fejlesztője, a Reality Pump, és bár a fejlesztőcsapat tulajdonosa ezeket a híreket cáfolta, azért sejthető, hogy nincs minden rendben a lengyeleknél.

Kiegészül a Two Worlds 2

A Topware megerősítette, hogy szeptember folyamán kiegészül a Two Worlds 2. A csomag Pirates of the Flying Fortress névre hallgat és egy komor, kalózos témával kápráztatja el a rajongókat. A Risen 2 is hasonló atmoszférával rendelkezik, a Topware sem szeretne kimaradni a mókából.

Two Worlds II teszt

Az eredeti, 2007 végén megjelent Two Worlds jó példa volt arra, hogy egy meglehetősen félkész szerepjátékot elvitt a hátán a fejlesztők lelkesedése és az alacsony elvárásokkal rendelkező rajongók. A Reality Pump most újra próbálkozott a lehetetlennel, sokkal meggyőzőbben, mint korábban.

Folytatódik a Two Worlds

Ugyan néhol még meg sem jelent a második rész, de a készítők már most egyértelműen utaltak rá, hogy folytatódik a Two Worlds. Azt nem tudjuk, hogy teljes értékű epizódról vagy egy új kiegészítőről van-e szó, de ha minden jól megy, akkor a játék már viszonylag hamar, 2012-ben megjelenhet.

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!