Érkezik a Duke Nukem képregény

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 19.
  • Hír
Link másolása
Csajok, bikini és földönkívüli disznók - a Duke Nukem játékok szokásos, némileg blőd szentháromsága képregény formában is tiszteletét teszi. Alig négy dolcsiért magunkévá tehetjük a 32 oldalas füzetet, ám egyelőre csak az amerikai piacra szánják. Remélhetőleg Európába is importálnak majd egy-két példányt.

A kiadásért a Comics Continuum felel majd, és a készítők letették az esküt, hogy a képregény nem szűkölködik majd bikinis csajokban, vérben és térugrásra képes, megszálló disznókban. A Duke Nukem Forever mellett jól megfér majd, pláne a mellékhelységben ülve.

Mi a közös a megszálló, náci ufókban, az űrdisznókban és a Tricker fedőnevű francia ellenálláshoz tartozó bigében? Mindnyájuk kifejezetten ingerlik Duke Nukem bioritmusát (Alekosz fordítása alapján... - a szerk.) és néhány közülük (főleg azok, akik nem viselnek bikinit) fájdalmas véget érnek. Töröljétek fel a könnyeiteket, Duke Nukem képregényben is visszatér! A Király végül itt van, nagyobb és mérgesebb, mint valaha!

A rajongók számára előként a DNF-be kell beruházniuk, szűk egy hónap múlva pedig a képregény-dealerüket célszerű felkeresni. Reméljük szürkeimportként szállítanak kishazánkba is!

Köszönjük daenath!

8.
8.
AnimeWarlord
Jó kis marketingfogás, szép munka.
7.
7.
Bisur1996
mert az Ausztrálok bolondok :P
6.
6.
Berencsit
5.
5.
Berencsit
hát, ez simán odaveri a Garfield-ot. xD (mármint a képregényt) :D:D
na viccet félretéve.. örülök neki, meg minden, de az előttem szólókkal értek eggyet. a játékkal együtt kiadhatnák ingyen. ;) (mármint az első részt)

Ui.:Miért jön mindenki mindig Ausztriával? :)
4.
4.
Mortis
Felnőtt, pornográf és brutális tartalom--->Ausztráliából kitiltva.
3.
3.
Stack
Igazán odaadhatnák a játék mellé ajándékba a képregényt is.
2.
2.
Igen egy ilyen játék esetén olyan idegesítő nem? :D Mindjárt megjelenik, de lássuk előbb a trailer...ó már majdnem megjelenik és ITT a képregény!! Jee! Komolyan mondom, még nem jelent meg, de mindjárt bejelentik előtte a filmet, a zenei cd-t, a platinum kiadást, a duke nukem akciófigurákat, stb....
1.
1.
waynerooney108
A játékot adják már boltokba ..!!! :ŰD:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...