Késik a The Last Guardian

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 20.
  • Csúszás
Link másolása
Fumito Ueda a hivatalos PlayStation Blogon jelentette be, hogy a tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg tavasszal a Team ICO Collection, s ehhez hasonlóan várni kell a The Last Guardian premierjére is, ami az év végi ünnepi szezonban mutatkozhatott volna be. Ueda későbbre ígért pontosítást.

A Team ICO-t sosem kellett félteni, ha eredeti ötletekről van szó, annak idején mind az ICO, mind pedig a Shadow of the Colossus lenyűgözött bennünket, és most a The Last Guardiant is tűkön ülve várjuk. Fumito Ueda és csapata azonban értenek a felcsigázásunkhoz: hiába adnak ki egyre hangulatosabb trailereket a játékról időről-időre, a megjelenési dátum egyre tovább csúszik.

Legutóbb a The Last Guardian és az előbb említett két játék HD változatát tartalmazó Team ICO Collection csúsztatásáról számolt be a mester a hivatalos PlayStation Blog hasábjain. Ueda részletesen nem indokolta meg a késést, mindössze annyit mondott, hogy azért döntött így, mert a lehető legjobb tartalmat szeretné átnyújtani a rajongóknak, és azt akarja, hogy a csapat teljesítse azokat az elvárásokat, amiket egy belsős stúdió felé szokás kitűzni.

A Team ICO Collection tavasszal, a The Last Guardian pedig az idei év végén került volna boltokba, s bár a csapat csak később tájékoztatja majd a közönséget az új megjelenési dátumok felől, utóbbi esetében már borítékolható a 2012-es premier.

8.
8.
XDannyL
Ezek is nagyon jó játékok (sokat játszottam velük PS2-n) de nekem ezek mellett a nagy favorit a Colosseum: Road to Freedom. Ezt a játékot is igazán remake-elhetnék ;-)
7.
7.
wigyory
Igéretek vannak, trailereket is elhullajtanak-de meddig lehet ez igy.Valóban készül a game, vagy csak etetés az egész?Pedig birom a csapat munkáját és várnám a játékot is.
6.
6.
mamgu
Azért csúsztatják a kollekciót mert valszínű az új késik és ha túl hamar kapjuk meg gyorsan elfogy és megint megy a nyügi mikor lesz már az új .
4.
4.
Yagami Light
Ez biztosan nagyon jó lesz. Ez a Team ICO bizony nem áll be a sorba és birka módra lemajmol más játékokat, hanem mindig mer valami újat alkotni. Eddig mind 3 játék ugyanabban a világban játszódik, de ugyanakkor játékmenetben igen csak különböznek. Az ICO is és a Shadow Of The Colossus is különleges játékok voltak és az eddig látottak alapján ez is nagyon egyedi lesz.
3.
3.
Mortis
Ne már...Pedig mióta várok egy hasonló játékra. A SotC szinte már művészi volt. Ez sem lesz gyengébb, érzem. Sajnos megbizonyosodni úgy nézem később és később fogok csak...
1.
1.
Jövőre majd ráaggatnak egy "forever"-t a végére és megint elhalasszák :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...