Kinect Star Wars pletykák keringenek

  • Írta: InGen
  • 2011. április 22.
  • Pletyka
Link másolása
Először az E3-on láthattuk mozgás közben a Kinectre épülő Star Wars-játékot, és az alapján rögtön el is könyveltük, hogy irgalmatlanul gagyi lesz. Közben a felszínre került néhány pletyka, amik egy fokkal ígéretesebbé teszik a játékot, ezekről számolunk be nektek most.

Az persze alap, hogy fénykardozhatunk, és azt is reméljük, hogy az E3-as bemutatón látott borzalmas dashelésen kívül kitaláltak még valami más metódust is a mozgásra. Szerencsére azonban úgy néz ki a dolog, hogy nem csak a jedik nemes fegyverét forgathatjuk majd, hanem tartogat még néhány érdekességet az anyag.


A frissiben kiszabadult pletykák szerint például helyet kap majd a Baljós árnyakból megismert podracing is, amit persze majd valahogy úgy kell játszanunk, mintha egy képzeletbeli kormányt markolásznánk. Ez még akár működhet is, bár a fogatversenyek sebességét és a Kinect késleltetését tekintve kialakulhatnak érdekes szituációk.

Talán ennél is királyabb, hogy valószínűleg alakíthatunk majd rancort is (tudjátok, az a nagy lény, akit a Jedi visszatérben rászabadítanak Luke-ra), akivel össze-vissza taposhatunk, zúzhatunk, és kiélvezhetjük, hogy nagyok vagyunk és erősek.

Ezen kívül bekerül a játékba egy jedi párbaj mód, ahol két ember mérkőzhet meg a Kinect előtt állva, vagy ülve, mert úgy fest, hogy a készítők az utóbbit is megoldották valahogy.

19.
19.
Quent1n
#11: Szerintem meg egy űrhajós SW kéne már, mondjuk egy X-Wing Alliance folytatás vagy az Empire at Wart is lehetne folytatni. A Shadow of The Empire-t mondjuk lehetne folytatni csak sajnos a jó öreg Dash elég mellékszereplő a sztoriban azóta is. Igazából csak egy Han Solo klón volt. :P
15.
15.
Quent1n
Hát ez így elég vékony :) Úgy érzem nagy szenvedés van ezzel a Kinectel amikor nem sima ugrabugra játékot kéne fejleszteni. :)

Grabowsky30+: Hát most erre mit lehet mondani? :) Nem is tudja az ember, hogy hol kezdje a jó SW játékok felsorolását. :) Dark Forces? X-Wing? X-Wing vs Tie Fighter? X-Wing Alliance? Jedi Knight sorozat?
14.
14.
princeps27
az erőfolytást jó lenne ha beleraknák, kineckt előtt jól bele tudná magát élni az ember :D
13.
13.
kivenoko
Legjobb Star Wars játék szerintem a Jedi Academy :) Mai napig tolom még Multiba :D Pedig 2003-as :P Jedi Outcast 2 is jó és szerintem a TFU 1-2 se rossz...
12.
12.
Skyer
#3: Republic Commando, Jedi Knight I-II, Knights of the Old Republic... van jópár még ezen kívül is :)
11.
11.
Gabesz.
Jedi knight, Shadow of the Empire, Kotor(single player!), Racer. Ezeket kéne folytatni. De főleg a Jedi knigh-ot.
10.
10.
kevinbutler
Szerintem ebből a koncepcióból egész jó játékot lehet csinálni, csak nehogy olyan legyen ami korábban volt abban a videóban.
9.
9.
strike19
Rogue Squadron szeretnék már régóta vagy Shadow on the Empire HD felbontásba vagy Jedi Knight kellene a népnek szerintem.A Star Wars MMORPG nem nagyon érdekel szerintem bukás lesz mint a Star Wars:Galaxy .
8.
8.
Mortis
Nem tudom, tényleg nem tudom. Első gondolatom az, hogy megint megfogják erőszakolni az univerzumot és mi, rajongók megint "sírni fogunk". A második, hogyha jól megcsinálják és nem erőltetnek bele az alap történetbe semmi baromságot(pl. Starkiller...x)), akkor egész jó kis anyag is kisülhet. Érdemes lenne a Jedi-Polgárháborúba helyezni a játékmenetet.

3: Bújj a manaan-i óceán alá!
7.
7.
IceColdKillah
A közelgő swtor mindent el fog söpörni az útjából....
Legalább is reménykedek benne!

Bár egy nagyon reális játék (a karakter ill. a fénykard egy az egyben úgy mozogna ahogy te) nagyot durranhat...
6.
6.
5.
5.
adamsfamily
#3: Pedig nagyon sok jó van(pl.:star wars battlefront 1-2,star wars knights of the old republic 1-2,star wars racer revenge,meg még van egy-kettő).
3.
3.
Grabowsky30+
Igazán jó SW játékot én még nem láttam.
1.
1.
Szudzsio
Pfff amekkora vizet zavart szerintem akkora pofára esés lesz belőle...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...