Kinect Star Wars X360

Kinectes Star Wars-játék fénykarddal és Darth Vaderrel. Vajon megüti az ingerküszöbünket?
1453580885

A legemlékezetesebb Star Wars-játékok

Tucatnyi Star Wars-adaptáció tündököl a galaxis messzi-messzi zugaiban, ha az összest felsorolnánk, egy hétig csak ilyen cikkeket kellene írnunk. Így mindössze a legemlékezetesebb játékokat vettük górcső alá.
1386870447

Bezártak a BloodRayne fejlesztői?

Bár hivatalos bejelentést még nem kaptunk, úgy hírlik, tizenkilenc év működés után lehúzta a rolót a Terminal Reality. Ami nem meglepő mondjuk, mert a csapat elmúlt néhány éve borzasztó volt.
1367913628

Az EA készíti az új Star Wars-játékokat

Az EA bejelentette, hogy több évre szóló szerződést kötött a Disneyvel, így addig ő készíti és adja ki a Star Wars frencsájzhoz tartozó játékokat. A BioWare-től és a DICE-tól várhatunk majd multiplatform címeket.
1357893000

Nem lesz több magyar játékeladási toplista

A hazai játékeladások toplistájának szerkesztői bejelentették, hogy 2013-tól már nem szolgálnak heti összesítésekkel a magyarországi játékértékesítésekről. A 2012-es évösszegző listával búcsúztak.
1351630409

A Disney-é a LucasFilm, jön a hetedik Star Wars

Késő esti breaking anyag, mert mindenki erről beszél: a Disney bejelentette, hogy felvásárolja a LucasFilmet, aminek hozadékaként elkészíti a hetedik Star Wars-mozit is. A vállalat 2015-re ígéri a premiert, utána a tervei szerint további részeket is forgatna. (Kérnénk egy South Park-epizódot erről is!)
1340004682

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nincsenek meglepetések a hazai játékeladási toplistán, a mostani felállás kísértetiesen hasonlít a múlt hetire, ahol szintén a Max Payne 3 vezetett. Különösebb fordulatokkal már nem is kell számolni, az uborkaszezonban nem érkezik majd olyan cím, ami keresztbe tehetne az ilyen nagyágyúknak.
1339414995

Az élen nyitott itthon a Max Payne 3

Megjelenése után azonnal az élen nyitott a Max Payne 3 a hazai játékeladási toplistán. Úgy tűnik, a magyar játékosok körében is keresett volt Max legújabb akciója, a játék még az olyan anyagokkal is könnyedén végzett, mint a Ghost Recon: Future Soldier vagy az UEFA Euro 2012.
1338728400

Élen nyitott itthon az új Ghost Recon

Bár hétfőn szoktunk jelentkezni a heti toplistával, az E3 miatt kivételt teszünk, letudjuk a kötelező rovatot már most, hogy holnap ismét a kiállításra koncentrálhassunk. A legutóbbi játékeladási listát a Ghost Recon: Future Soldier vezeti, a játék remekül szerepelt a magyar játékosoknál.
1338217200

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A Diablo III még mindig vezet, s bár az eladási darabszámokat nem ismerjük, a magyar értékesítések tendencia alapján láthatóan a nemzetközi sikereknek feleltethetők meg. A toplista többi részén nem történtek túl nagy változások, meglepetések nincsenek, csak a jól ismert sikercímek.
1337585107

Az élen nyitott itthon a Diablo III

Valószínűleg egy percig sem gondolta senki, hogy a Diablo III nem arat fényes sikert itthon, a játék jött, látott és tarolt, azonnal a játékeladási toplista élén nyitott, miközben a múltkori első helyezettünk, a TERA egy huszárvágással sereghajtóvá vált. Ő zúgott a legnagyobbat a héten.