A Microsoftnak kedvezhet a PSN leállása

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 23.
  • Érdekesség
Link másolása
A PlayStation Network felhasználók ezekben a napokban kisebb pokoljárást élnek át, egyáltalán nem megy kedvenc szolgáltatásuk, a Sony is csak hiteget mindenkit, hogy pár nap alatt újra minden szép és jó lesz. A nagy rivális, a Microsoft is kommentálta az eseményeket, őket egyáltalán nem zavarja a malőr. Sőt!

A Sony online játékszolgáltatása már két napja nem üzemel. sokan már az Anonymous hackercsoport következő - ezúttal sikeres akcióját - gyanítják a háttérben, ám a cég PlayStation-csoportjának jelentése szerint a probléma gyökerei Japánban keresendők. A mérnökök éjjel-nappal azon dolgoznak, hogy újra helyre álljon a rend.

Microsoft szóvívője szerint egyáltalán nem szép húzás a játékosokkal ilyen hosszú ideig kibabrálni: "Persze sajnálatos, hogy a Sony elzárkózik a kérdések elől ebben a kényes időkben, és a Microsoft szerint a játékosok problémája nem játék, mivel ők nem játszhatnak kedvenc online játékaikkal."

A szakember hozzátette: "Azt mondanánk, várjuk, hogy a Microsoft robosztus online hálózatára tömegesen csatlakoznak majd a játékosok. Függetlenül attól, hogy Gold-előfizetéssel rendelkeznek vagy nem, az Xbox Live-hálózatban lehetőségük lesz most hétvégén kipróbálni a rendszer sajátosságait és az Xbox Nemzetek eseményt."

A "kódolatlan hétvége" tegnap vette kezdetét, így mindenképpen jól jönnek a redmondiak számára a PlayStation Network kihagyásai, hiszen ezzel számos játékost át tudnak csábítani a saját masinájukra.

53.
53.
iron00
Aki most átpártol boxra az tehet egy szívességet!
Én ezekben a válságos időkben a GranTurismo-ban rovom a köröket a hőn áhított 100% felé ;-)
52.
52.
Quent1n
#51: Ezt ki mondta neked?? :D Gimnáziumban pont arra vannak a szünetek (egyre kevesebb), hogy legyen a nyári szüneten kívül is olyan alkalom mikor lehet egy kicsit pihenni szórakozni stb. :) Bár biztos van olyan aki ilyenkor is tanul. :) Egyetemen meg fősulin meg tök más a módi úgyis.
51.
51.
Roger Ramjet
#47: A tavaszi szünetet arra találták ki, hogy felkészüljenek az év végi vizsgákra, nem játékra!
50.
50.
pari45
Emberek! Az isten verjen meg titeket. Hamár mindenki Sony,PS és PSN fan,rajongó vagy csak használó ne egymást szidjátok banyek. Inkább most kell össze tartani ha már ilyen szar idők jönnek ránk. Az Xboxos emberkék is össze tudtak tartani mikor kutya idők jöttek rájuk akkor nehogy már mi ne tudjunk. Lehet hogy a PSN nem egy nagy durranás ahogy te mondod de attól még jó ha van ha a haverokkal akarsz valamit tolni neten valami multit. Kevés olyan lehetőség van rajta ami ingyenes meg ilyenek de vannak legalább.
49.
49.
Yami
#48: Azt, hogy már nem használok PSN-t. És nem is akarok.
48.
48.
shatterhand
#45: a "..psn minősége is simán eltántorított..." ez pontosan mit jelent?
47.
47.
wigyory
Én is ősgyökeres Sony-párti vagyok, történhetne bármi de az biztos hogy nem tudnának semmivel átcsábitani a 'másik' oldalra.Nem irom le a boxot, van több haveromnak is-próbáltam többször-elég jó.De mégis valahogy teljesen más érzés azzal játszani, mint PS-el.
Most hogy áll a PSN-kissé kiakadok azon, hogy vannak önző érdekű fa..kalapok akik saját szórakoztatásuk miatt kibabrálnak több százezer-gamerrel.Főleg a sulis
skacokkal, akik végig tólhatnák a hétvégét-mivel ahogy ezt olvasva erre is készültek.
46.
46.
westcoastsiderz
#12: jaja egyettértek a hozzászólásoddal ám adam-minion vagyok tod a psn ről:)
45.
45.
Yami
Engem a PSN minősége is simán eltántorított attól, hogy használni akarjam, nemhogy az, hogy mostanság egyre több a gond vele...
44.
44.
dzsiádzsó
Hát igen, régen az MS-t szopatták szét a hekkerek, ma mindent elmond, hogy konzol gyártó kapja az áldás, kicsit méhkasba nyúlt a sanyi azzal hogy geohotot kezdte cumiztatni.
Ezzel, meg a sok hazugsággal, vakítással elérte azt az alsórendű állapotot a sanyi mint az MS oprendszerei, Gratulálunk!
43.
43.
Vurgi
#39: Ember, tudsz te angolul? Mert nagyon úgy néz ki hogy nem, mivel a Sony nem azt erősítette meg, hogy az Anonymus tört be a rendszerbe, hanem hogy egy "külső behatolás" történt. -.-"
42.
42.
xXgoronikahunXx
Amúgy nem úgy volt, hogy 1-2 nap és újra lesz.Erre elment a félszünet és még mindig nincs:(
41.
41.
InSaNe_Rule
#40: Igen így van nem mondtál hülyeséget.Mielött valaki írna valami hülyeséget gondolja már át mit akar írni és biztosra mennyen,hogy igazat mond...#33 Menny át az 1-2 napig is állhat a PSN cikkre és olvasd el mit írtam arról ,hogy mennyi időbe tellik a karbantartás!
40.
40.
Neo1989
#39: thx ember akkor nem montam h...séget .
Ezek szerint 33 te tudtad rosszul és nem én rinyáltam hanem te XD
39.
39.
InSaNe_Rule
#33: A Sony hivatalosan is bejelentette ez az egész mögött az Anonymus áll...http://www.vg247.com/2011/04/23/red-faced-sony-confirms-psn-shut-down-over-hacking/
38.
38.
InSaNe_Rule
Van egy olyan sejtésem ,hogy ez meg volt szervezve ...
37.
37.
Neo1989
#36: Hát ebbe is van valami jó legalább ebben rutinosabba vok mint te XD
36.
36.
Apostol360
#35: persze nyugi nem trollkodok....egy vmit megtanultam itt gamekapcson :D : Soha ne vitatkozz idiótákkal!Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
35.
35.
Neo1989
#27: Jó tod mit lehet a ps3-ra is azt mondani hogy gay station és akkor ki van egyenlítve a shit boxal nem monthatod hogy nem lehet oltani a másik konzolt egy gúnynévvel .
Remélem most boldog vagy XD
34.
34.
Vurgi
#19: Szerintem nem éppen a hamburger és a póker a legjobb ellenpélda erre! ;) Egyébként meg szerintem ha el akar menni, akkor valószínűleg el is megy, tehát nem hinném, hogy egy komment alapján meg kéne bélyegezni, hogy egy szánalmas kocka meg stb... pont most van itt a tavaszi szünet, szerintem mindenki, hogy a te szavaiddal éljek, ki akar kapcsolódni kicsit, ez nem bűn...
33.
33.
myrte
#22: azon nem, hogy psn nem elérhető, viszont azon igen, hogy itt rinyálsz, mintha máris 2012 lenne...

"a cég PlayStation-csoportjának jelentése szerint a probléma gyökerei Japánban keresendők" - nem is biztos, hogy az Anonymous csapat a hibás ezért...
Nem hiszem, hogy a játékosok ezért a leállásért eladnák a konzoljaikat egy xboxért cserébe. Aki vérbeli sonys, az az is marad.
32.
32.
Camaroo
#17: kimoderált üzenet
31.
31.
"mindenképpen jól jön a redmondiak számára a PlayStation Network kihagyásai, hiszen ezzel számos játékost át tudnak csábítani a saját masinájukra."

Engem tuti nem!
30.
30.
Folti90
Valami elég régi könyv írja, hogy ha valamilye nincs meg az embernek azt annál jobban akarja és ez az ember hibája:D
Asszem ennyi!!!!
29.
29.
sittes79
na megint kezdődik...sok agyatlan barom...biztos az ms van mögötte...ennyi gyökeret, ezért tart itt ez az ország...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...