Xbox Live Arcade Sorozat

Az Xbox Live! Arcade-on keresztül elérhető játékok boltban megvásárolható, dobozos gyűjteménye. Cikksorozatunkban megismerkedhettek a legjobb Live játékokkal is!

HWSW: Így támadták a PSN-t és az Xbox Live-ot

Bérelhető botnet reklámja volt a karácsonyi konzolos leállás, a Lizard Squad "terméke" meg is vásárolható. A demonstráció fényesen sikerült, felkészült és masszív szolgáltatásokat sikerült kiütni - írja a HWSW.

Elhagyta a Microsoftot az Xbox Live atyja

Újabb veterán hagyta el a Microsoft fedélzetét, ezúttal az Xbox Live és az XNA fejlesztői környezet atyja, Boyd Multerer távozott Redmondból. Tizenhét évet húzott le az Xbox gyártójánál.

Terjeszkedne az Xbox Live-val a Microsoft

A pletykák szerint androidos és iOS-es játékokba is integrálható lesz majd az Xbox Live, illetve annak minden fontosabb funkciója. A Microsoft terveit egy álláshirdetés leplezte le.

Brutális leárazások az Xbox Live-on

A napokban elrajtolt az Xbox 360 Ultimate Games Sale, aminek a keretei között minden nap más játékokat akcióznak le az Xbox Live-on, és vannak olyan leárazások is, amik az egész héten érvényesek.

A World of Warcraftban is kémkedett az NSA?

Lapértesülések szerint az amerikai és a brit kormányzat online játékokon és játékos szolgáltatásokon keresztül is kémkedett, például a World of Warcraftban és az Xbox Live-on is terroristák után kutattak.

Menetrendszerűen estek az Xbox 360-eladások

Közzétette a Microsoft az idei első pénzügyi negyedévének eredményeit: ahogy az várható volt, az Xbox One érkezése előtt menetrendszerűen csökkentek az előző generációs Xbox eladásai.

Ingyenes az Xbox Live a hétvégén

Ha nem vagy Gold-előfizető, akkor is hozzáférhetsz az Xbox Live prémiumszolgáltatásaihoz a hétvégén. A Microsoft ingyenes próbanapokat tart, emellett bejelentette az új Games With Gold-játékot is.

Az Xbox Live-felhasználók 40 százaléka nő

Mai megdöbbentő hírünk egyenesen a Microsofttól származik: a cég belső elemzői szerint az Xbox Live-felhasználók már negyven százaléka a gyengébbik nem képviselőihez tartozik. Igen, majdnem a fele!

Nincs többé Xbox Live Marketplace

Az Xbox Live Marketplace a Games for Windows Live Marketplace-szel ellentétben nem szűnik meg, viszont átnevezték: mostantól Xbox Games Store lesz a piactér hivatalos neve.

Viszlát, Microsoft Pontok!

Megtörtént végre, amire mindenki várt, a Microsoft kivezette az Xbox Live fizetőeszközéül szolgáló Microsoft Pontokat - mostantól valódi pénzt használhatsz minden vásárláshoz.