Előzetesen a Dungeons & Dragons Daggerdale

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 25.
  • Videó
Link másolása
Új trailer érkezett a karácsony előtt bejelentett Dungeons & Dragons játékból, a Daggerdale-ből. A letölthető formában beszerezhető alkotás megjelenését tavaszra ígérik, és a gonosz Rezlust kell benne megállítanunk. A sztorielőzetes röviden ebbe nyújt betekintést, lássuk, miből élünk!

A történet szerint a hőseinknek meg kell hiúsítaniuk a gonosz Rezlus terveit, hogy így Dalelands megmentői lehessenek. A játékosok egyedül, de akár a haverokkal karöltve, multiban is nekiveselkedhetnek a gonosznak. A mostani játékot a torontói Bedlam Games fejleszti: anno ők fejezték be a Scratch: The Ultimate DJ című DJ Hero-koppintást, miután az Activision bekebelezte a 7 Studiost.

8.
8.
Nem túl biztató. Én szívesen látnék egy klassz kis Krynn felújítást inkább. Annak idején c64-en sokkal élvezetesebb játékok voltak, mint manapság. Bár azt hiszem egy Magic Candle színvonalú stuffal a mai játékosok 90% nem lenne képes mit kezdeni :)
5.
5.
drat576
csak nem lehet olyan rossz, ha már D&D
4.
4.
nero66
Pff... Ezt tuti 2011-re fejlesztették... -,-"
3.
3.
vuliem
Édes istenem, miért nem tudnak a fejlesztők elszakadni a Kard-part meg Cormyr mellől? Az összes játék, ami a D&D világát használja, az a térkép észak-nyugati részét használja... Pedig simán leevezhetnének délre, mondjuk Haalruába, mi anno ott mocskos jó kalandot toltunk végig papíron :D
2.
2.
Adamknight
#1: Mármint mihez képest nem lesz túl minőségi program?
1.
1.
Mortis
Szzzzz. Az ár a kérdéses. Nem lesz egy túl minőségi program, szerintem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...