Új játékon dolgoznak az inFamous készítői

  • Írta: InGen
  • 2011. április 27.
  • Hír
Link másolása
Még meg sem jelent az inFamous 2, már arról hallani, hogy a fejlesztők büszkén beszélnek teljesen új játékukról. Legalábbis arról, hogy valami készül, mert konkrétumokat persze nem mondtak, sőt, azóta minden elhangzott információ lekerült az eredeti külföldi forrásról.

Egy játékokkal kapcsolatos madridi eseményen a Sucker Punch egyik embere ejtette el a külföldi PSNow oldalnak, hogy egy teljesen új franchise-on dolgoznak, ami nem kapcsolódik sem a Sly-játékokhoz, sem pedig az inFamoushöz. Ráadásul a fejlesztők régi szokása szerint ez is teljesen PlayStation 3-exkluzív lesz.


A Sucker Punch nem arról híres, hogy több projektet futtatna egymás mellett: a PS2-re készített Sly Cooper-játékok után eddig összesen a 2009-es inFamous található a palettájukon, mint újgenerációs fejlesztés. A csapat jelenleg az inFamous 2-n dolgozik, amely a zárt bétatesztelési fázisban tart, s június 7-én fog megjelenni, PS3-ra.

Az új játék minden valószínűség szerint nem lesz kint az idei E3-on.

8.
8.
molnarlolo
#7: "Ráadásul a fejlesztők régi szokása szerint ez is teljesen PlayStation 3-exkluzív lesz."
7.
7.
kivenoko
Az új játékuk remélem PC-re is jön majd ^^ sajnos az inFamoust nem volt alkalmam kipróbálni, a konzol exkluzívítása miatt :(
6.
6.
Nekem sem jött be az inFamous, de nem baj, csináljanak valami új exkluzívat, hátha az jó lesz!
5.
5.
Nathan
ps3 exklusive lesz az király :D
4.
4.
hakydakillah
3. ebből adódik, hogy senki se egyforma. Én hozzád csatlakozom.. Ezer dicséretet hallottam róla, ezért megvettem, de se ez, se a Prototype nem tudott engem lekötni.
3.
3.
Sonnypapa
Annyira mondta mindenki,h az Infamous annyira de annyira jó játék,h megvettem én is, de annyira korszakalkotó nagyon durva játéknak nem nevezném. :)
Nem volt rossz, egyszer végig lehetett játszani, de azóta ül a polcon :)
Nekem személy szerint a Prototype jobban tetszett... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...