Unreal 3 motort vásárolt a LucasArts

  • Írta: InGen
  • 2011. április 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha nem is történelmi pillanat, de mindenképpen jelentős változás a cég életében, hogy leváltják az eddigi sajátfejlesztésű játékmotort, s a helyére a legfrissebb Unreal Engine 3 technológiát teszik. Ez egyben az is jelenti, hogy a LucasArts a konzolokon és a PC-n kívül a mobil platformok irányába is kacsintgat.

A LucasArts eddig egy sajátfejlesztésű motort használt a The Force Unleashed két részének megalkotásához, ám a továbbiakban az Unreal Engine 3 technológiájára építkeznek. A cég ugyanis egy teljeskörű, hosszútávú licencet vásárolt az Epictől, melynek segítségével számos játékot szeretnének készíteni a jövőben PC-re, konzolokra és mobil platformokra egyaránt.


Így az Unreal 3 engine csatlakozik a LucasArts egyébként is tisztes mennyiségű licencelt technológiájához, például a Havok fizikai motorhoz, a Digital Molecular Matterhöz és az Euphoriához.

A LucasArts technikai vezetője, Zak Phelps, elmondta, hogy az Unreal Engine 3 egy olyan előremutató technológiai megoldás, mely nagyban lerövidítheti az időt az ötlet megszületése és a termék elkészülte között. Az Epic Games elnöke, Mark Rein is nagyon örült az üzletnek, s megjegyezte, hogy ezzel a lépéssel nem csak a jelenlegi, de a következő generációra is készen áll a LucasArts.

28.
28.
Quent1n
Tökmindegy hányadik, folytassák.
27.
27.
Skyer
#24: Ok, tényleg igazatok van.
26.
26.
Wackor
25.
25.
Ecneb
#24: Az erő velünk volt ebben a csatában!
24.
24.
#23: A Jedi Academy a harmadik, ennyi :D Nincs mit vitázni, nézzen utána a neten aki nem hiszi!
23.
23.
SSJ Gábriel
#22: És ha így van,hogy a JA a 3.,akkor az a sok rész egy nagy egésszé változik így:
Star Wars dark forces
Star Wars jedi knight dark forces 2
Star Wars jedi knight mysteries of the sith
Star Wars jedi knight 2: jedi outcast
Star Wars jedi knight 3: jedi academy
22.
22.
SSJ Gábriel
Így jönnek sorba (a steam honlapja szerint):
Star Wars dark forces
Star Wars jedi knight dark forces 2
Star Wars jedi knight mysteries of the sith
Star Wars jedi knight jedi academy
Star Wars jedi knight 2 jedi outcast
(http://store.steampowered.com/sub/2103/)
21.
21.
turleysqt
#20: De igen. A Jedy Academy kifejezetten JK3-nak van elkönyvelve.
20.
20.
Skyer
#18: Nem. Ahogy az Assassin's Creednél a Brotherhood sem 3. rész.
19.
19.
Ecneb
#18: ez igaz! tudni kéne egy SW rajongónak ezt!!!
18.
18.
Optimus Prime
Már nem azért, de JK3 már rég van. Az a Jedi Academy, habár a címben nem szerepel a 3, hivatalosan annak számít.
17.
17.
Joc1
#5: Ki tudja az is lehet, hogy rájöttek hogy mekkorát taknyolt a TFU2 és nem folytatják -.- LE STARKILLERREL!!!! Helyette tényleg jöhetne vmi fps, republic commandó2-nek nagyon örülnék, vagy valami Sith lordos RPGnek még a filmek kezdete előttről :D

#16 az is jöhet, szeretjük :D
15.
15.
Skyer
#14: Jah, ebben van valami :D
14.
14.
Kocsis92
#13: arra próbáltam egy humor keretében célozni, hogy az ügyes birodalmi katonák az ég világon senkit nem találtak el:D
13.
13.
Skyer
#11: "az imperial commandoval csak annyi lenne a baj, hogy nehéz lenne mindig mellé lőni és egy egész játék során rossz droidokat keresni?"
Ööööö.. mivan? :D
Az imperial commando ugyanúgy a klón elit maradt, a történet szerint a Delta és az Omega osztagból, akik mostmár a birodalomnak dolgozva menekült jediket, és renegát klónokat üldöznek. Ne mondja nekem senki, hogy egy ilyen sztori hamar kifújna.
12.
12.
pjoco
Republic Commando 2-őt a népnek! :D
11.
11.
Kocsis92
#9: az imperial commandoval csak annyi lenne a baj, hogy nehéz lenne mindig mellé lőni és egy egész játék során rossz droidokat keresni? hamar kifújna:D viccet félretéve-tudok a könyv létezéséről- maradjon inkább a klónháborúba.. akármennyire is túlbeszélt téma már, jó lenne egy komoly nézőpontból is megközelíteni részletesen:) a másik aminek örülnék természetesen egy új battlefront, vagy stratégia-bár nemtudom hogy azt képes e az unreal 3 engine-
10.
10.
Skyer
#9: "Jólenne." Ez így lemaradt.
Miért nincs szerk. gomb? :D
9.
9.
Skyer
JK 3 vagy Republic Commando 2 - azaz Imperial Commando.
8.
8.
daenath
#6: Egyetertek, nagy SW rajongo vagyok, de a TFU mar nem nagyon tetszet, jobban orulnek Jedi Knight 3-nak vagy a Rogue Leader-nek, az anno nagyott szakitot GameCube-on, ugyhogy tolhatnanak egy folytatast, de egy Republic Commando 2 vagy a Battlefron 3 -nak is tudnek orvendeni (mamorban) :)))
7.
7.
Split
FFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!! 3 is jöhetne! :D
6.
6.
Quent1n
Egy nyamvadt űrhajós címet dobjanak már ki! Az X-Wing Alliance óta nem sikerült összekalapálni egy komolyabb darabot. De lassan az Empire at Wart is lehetne folytatni. Vagy egy Jedi Knight 3 az is jó. Csak ne ilyen FU-féle hent játékot adjanak ki megint.
5.
5.
mdr88
#4: Na ja.. elveszett testvérünket még mindig nem halásztuk elő a Kashyyyk-on... JK3 szerintem nem mostanában fog jönni előbb befejezik sztem a tFU-t aztán majd... de annak is tudnék örülni, ha feltámasztanák a lelőtt Battlefront3 projektet... vagy egy kicsit telhetetlen lennék?? :D
4.
4.
Wackor
#3: Az de jó lenne! Ovodás koromban kaptam meg a jedi academyit, és még ma is előveszem! A szerintem a legjobb Star Wars széria a Battlefront mellett. Ja és az sem lenne baj ha jönne már végre a Republic Commando 2!
3.
3.
Mortis
Jedi Knight 3-at a népnek! Most már semmi akadálya...

Remélem azért meglépik majd a FU 2 minőségét...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...