Tényleg készül a Warhawk folytatása

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 29.
  • Hír
Link másolása
Hiába jár rá a rúd mostanság a PlayStation felhasználókra, netes játék híján meg kell elégedniük a játékbejelentésekkel. A Sony megerősítette, hogy már dolgoznak a Warhawk folytatásán, mely az előzetes pletykáknak megfelelően Starhawk néven fog napvilágot látni. Az első infók itt!

Márciusban már latolgattuk annak esélyét, hogy a Warhawk 2 készülőben van, a fejlesztők eddig vártak a hivatalos megerősítésre. A 2007-es elődtől eltérően hamisítatlan single player játékkal van dolgunk a Starhawk személyében - az infók egyenesen egy neve elhallgatását kérő Sony-munkatárstól vannak, így nem csupán fikciók az itt leírtak.

A formális bejelentésre még az idei E3 előtt sor kerül, ahol a megjelenés dátumát is ki fogják tűzni - ennyire előrehaladottak már a fejlesztési munkálatok. A játék továbbra is PS3-exkluzív marad, igaz, a Warhawktól eltérően biztosan nem lesz digitálisan letölthető, dobozos címként érkezik, Blu-ray diszken. A játékmenet nemigen változott, csupán a kötelező finomításokat és kiegészítéseket fogja tartalmazni: a Starhawk egy hamisítatlan third person shooter, ahol terepjárókba, csapatszállítókba és űrhajókba pattanhatunk.

A forrás szerint a földről nem tudunk az űrbe repülni, egyes térképek a bolygó felszínén találhatóak, mások a csillagok között, de lesz kimondottan földfelszini összecsapásoknak helyet adó játszótér is. A futurisztikus dogfightozást levegőben és az űrben is megejthetjük, bár ez igazából térképfüggő. A Starhawk egy másik univerzumban játszódik, nem lesz semmi köze a Földhöz.

A játék megőrzi a kissé rajzfilmszerű képi világát, viszont teljesen új játékmotort kapott, mely sokkal lenyűgözőbb, mint az elődé - ezzel magyarázzák, hogy miért szakítottak a PSN-nel és miért kerül a boltokba a Starhawk, ami nagyobbnak, szebbnek hat majd.

A fejlesztésért ismét Dylan Jobe felel majd, aki nem akar markáns változtatásokat - ha imádtad a Warhawkot, akkor ezt is csipázni fogod.

1.
1.
AnimeWarlord
Remélem ezúttal nem 5 mapot fogunk kapni multihoz-.-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...