Gears of War 3 - nem fog szerepelni Master Chief

  • Írta: InGen
  • 2011. április 30.
  • Hír
Link másolása
A Gears of War mindig is híres volt a kedves kis meglepetéseiről. Cliff Bleszinski, az Epic design igazgatója bevallotta, hogy extra karakterként megpróbálták megszerezni Master Chiefet is, de a Microsoft nem igazán ment bele a dologba, főként a Gears-játékok brutalitása miatt.

Egy külföldi oldalnak nyilatkozva Cliff Bleszinskit arról kérdezték, hogy vajon láthatjuk-e majd a Halo-sorozat főszereplőjét, Master Chiefet vagy a Mass Effect főhősét, Shepard kapitányt a Gears 3-ban - utóbbi szériára ugyanis jellemző, hogy szeret különböző kedves meglepetésekkel, kameókkal operálni.


Nos, a válasz sajnos nem. Bleszinski bevallotta, hogy már megkörnyékezték a Microsoftot egy hasonló kéréssel, de az Epic design igazgatója szerint a srácok "túlságosan érzékenyek." A dologgal kapcsolatban a következőt jegyezte meg Cliff: "A Halo hatalmas sikerének egyik kulcsa, hogy nem kizárólag felnőtteknek szóló besorolást kap, míg a Gears ennél sokkal tovább megy. Kreatív szempontból együtt tudnék élni az előzővel is, habár nagyban limitálja a lehetőségeidet. Ha egyszerűen kellene elmondanom, akkor a Gears lenne a Morta Kombat, a Halo pedig a Street Fighter."

Szóval a lényeg nagyjából a következő: nem fog feltűnni Master Chief a Gears of War 3-ban, mert a Microsoft nem szeretné a Halo főhősét ilyen brutális körülmények között viszont látni.

14.
14.
SütiMester00
na erről most eszembe jutott hogy az MK megkapta Kartos-t exklúzív szereplőként de a xbox nem kapott semmit. a box-osok megkaphatták volna Marcus-t :D
13.
13.
NinjaNorb
Wááhh pedig multiba karakternek akkora jó lett volna:D
12.
12.
hakydakillah
9. mindkét részben az volt, de mivel már mindent feladtak a 2esben, gondolom be kellett szálnia neki is.

11. én örülök neki, MK-ban is elég durva illúzió romboló, hogy Kratiost, aki minden Istent legyőzött, azt ott a MK-sok szarrá szabdalják:

http://www.youtube.com/watch?v=3sLkzdij1po
11.
11.
Kyuubi
Szóval nem akarták látni ahogy a Master Chiefet hátulról kettévágják lancerrel, vagy letapossák a fejét. Pedig ezért az élményért lehet újra vettem volna egy Boxot...
10.
10.
PcSanyko
#9: Az első sorban a sztori-t ne olvassátok!
9.
9.
PcSanyko
Amúgy ha "ánya" is harcolni fog a GoW 3-ban akkor sztori az a harc már nagyon elkeseredett lehet az embereknek... "ánya" a GoW 2-ben csak ilyen hírközlő vagy valami ilyesmi volt,nem?
8.
8.
Hardy
Mindjárt könnyeket hullajtok ilyen szomorú hír után :|
5.
5.
koffein
helyette legyenek jó csajok benne :-] tudom lesznek
4.
4.
Klaymen
Engem nem hat meg XD am Mortal helyett Morta lett írva!
3.
3.
Raidermeister
1.
1.
gorgo
szerintem nem is itt a helye.......
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...