Mass Effect Galaxy

A nagysikerű Mass Effect iPhone-ra készülő változata, amely egy teljesen új történetet mesél el.

Az Amazon készíthet sorozatot a Mass Effectből

Lapértesülések szerint hamarosan megállapodhat az Amazon Studios és az Electronic Arts egy Mass Effect-tévésorozat kapcsán. Ha összejön az üzlet, ez lesz a cég második nagyobb videojátékos projektje.

Henry Cavill Mass Effect-projektet teasel?

A színész megosztott az Instagramján egy teasergyanús fotót, ami alapján úgy fest, hogy köze van valamilyen Mass Effect-projekthez. Szerepet kapott az új részben? Esetleg ebből is sorozatot készít a Netflix?

A BioWare még nem végzett a Mass Effecttel

Ugyan a Mass Effect: Andromeda hűvös fogadtatása után a sorozatot parkolópályára tette az Electronic Arts, azért a BioWare-nek még így is vannak tervei a sorozattal.

Húszéves a BioWare

Pénteken ünnepelte a huszadik születésnapját a BioWare, amelynek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights, a Jade Empire, a Mass Effect vagy a Dragon Age.

Mass Effect - spin-offokon agyal a BioWare

Persze semmi hivatalos bejelentés vagy ilyesmi, a BioWare munkatársai mindössze egy interjú közben agyaltak azon, milyen lenne, ha az univerzum más karakterekei is saját játékot kapnának.

Hosszan mozog a Mass Effect: Paragon Lost

Érdekesen időzítik a Mass Effect: Paragon Lost megjelenését, ugyanis pont négy nappal karácsony után került a boltokba, hogy még véletlenül se tekinthessük meg a nagy ünnepi punnyadás alatt. Talán úgy gondolták, majd elkölthetjük erre a nagyitól kapott zsebpénzt.

Új forgatókönyvírót kapott a Mass Effect-film

A Legendary Entertainment megbízásából Morgan Davis Foehl írja a Mass Effect-film forgatókönyvét, legalábbis jelen állás szerint. A BioWare sci-fi eposzából készült mozi írója maga is nagy rajongója a szériának, és igazán akciódús alkotást helyezett kilátásba. A rajongók fellélegezhetnek?

Elkészült az első rajongói Mass Effect-film

Megérkezett az első Mass Effect-film, az élőszereplős, YouTube-on megtekinthető alkotást a rajongók ütötték össze. Ennek ellenére - vagy épp ezért - a megvalósítás profi, mindenkinek érdemes rá vetnie egy pillantást, aki kíváncsi a Mass Effect előzményeinek megfilmesített változatára!

Friss előzetesen a Mass Effect anime

A Mass Effect: Paragon Lost egy egész estés animációs film, mely a harmadik videojáték előzményeit meséli el. Főszereplőnk James Vega lesz, az ő történetén keresztül ismerhetjük meg az Alliance Marine korai éveit. Az animét a műfajban jártas Production I.G. kalapálja össze.

Greg Zeschuk elhagyta a BioWare-t?

Egy német gamer weboldal jelentése szerint a BioWare egyik alapítója, Greg Zeschuk májusban, az átszervezések bejelentése után elhagyta a méltán népszerű fejlesztőcéget, hogy jól megérdemelt pihenését élvezze a családjával. A BioWare austini stúdiójának élére új vezető állt. (Frissítve!)