Fallout: New Vegas - hibás az új X360-as javítás

  • Írta: InGen
  • 2011. április 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Szegény New Vegasnak nem igazán volt könnyű születése: már az alapverzió is hemzsegett a hibáktól, amit aztán sietve próbált javítani az Obsidian Entertainment. Sikerült is, egészen a legutolsó Xbox 360-as update-ig, ami patchhez méltatlan módon további bugokat csempészett a játékba.

Sokan úgy gondolják, hogy a Fallout: New Vegas maximum akkor lehetett volna annál is bugosabb, mint amennyire a megjelenés pillanatában volt, ha indítás után leformázta volna a számítógépet, vagy kisütötte volna a konzolt. Nos, azóta egészen tűrhető szintre hozták a fejlesztők a hibák mennyiségét, ironikus tehát, hogy pont az új Xbox Live-os update hozott kellementlenségeket.


Az Xbox Live-on keresztül érkező frissítés ugyanis fagyásokat eredményezhet, és tönkreteheti a mentéseket. Ezért a Bethesda arra kér mindenkit, hogy ha a játék frissíteni akar induláskor, akkor utasítsuk el azt, és várjunk még pár napot, amíg felkerül a javított javítócsomag.

A kiadó elmondása alapján már lokalizálták a hibák okait, így teljes erővel rajta vannak a bugok kiirtásán, s az Xbox Live-os frissítés lecserélésén.

Frissítés: a hibát elhárította a Bethesda, és a javítás most már biztonságosan letölthető.

10.
10.
KD
am zsír, ma elkezdte leszedni a PS a patchet és 82-nél megált a letöltés. másnak valami ilyesmi? gondolom még a PSN leállás miatt lehet, v ez a peccs is buggos ;Đ
9.
9.
SütiMester00
jó a játék de eléggé el lett cseszve a bug-okkal. nekem nagyon sok bug volt már sajnos :S
8.
8.
gagyinho
#7 én sem találkoztam semmilyen hibával... nem mintha zavarna, csak feltűnt hogy mindenki annyira bugosnak vélte a játékot, nálam mégsem jelentkezett egy sem a felsorolt hibák közül...
7.
7.
LiMiT
Csak azt tudnám hogy én voltam nagyon máker, vagy nem volt annyira bugos a játék mint ahogy leírják egyesek. Ugyan én PC-n játszom, de állítólag itt is piszok bugos volt a játék...holott én egyetlen egyszer sem találkoztam fagyással, crashel, vagy h nem tudtam felvenni egy questet, vagy a levegőben járt volna egy npc, pedig azóta játszom hogy megjelent.
5.
5.
Slik
#3: lehet, viszont aki nem egy játékmániás és nem olvas semmi hasonló portálokon lévő híreket az megszívja rendesen :)
4.
4.
Mortis
Javított javítás...Vicces. :D Ilyen is csak az Obsidian-nal történhet. Bug-mesterek. :)
3.
3.
Split
#2: Gondolom a Microsoft szigorú szabályai miatt később lenne törölve a patch, mint hogy feltegyék az újat.
2.
2.
Slik
miért nem törlik le a jelenlegi frissítést, hogy ne tegyen semmi kárt?
1.
1.
waynerooney108
Majd be sz*rtam mikor megláttam ezt a képet... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...