Előzetesen az új Conan, a barbár mozifilm

  • Írta: InGen
  • 2011. május 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Alkalomadtán jelentkező Cooltúra rovatunk keretein belül ezúttal az új Conan, a barbár jelentkezik, melyből most jelent meg egy friss előzetes. Az atomikusan kemény Jason Momoa főszereplésével készülő remake idén augusztusban kerül majd a mozikba - reméljük, nem kell csalódnunk.

A GK team nagy rajongója az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült eredeti Conan-filmeknek, így nem csoda, hogy várjuk a remake-et is, amelyben ugyan már nem szerepel a mester, a helyére viszont Jason Momoa áll, akit a Csillagkapu: Atlantiszból, vagy mostanában inkább a Trónok Harcából ismerhetünk - utóbbiban gyakorlatilag Conan csendesebb verzióját játssza, mintegy előrevetítve nekünk, milyen szinten lesz kemény a klasszikus barbár szerepében.

36.
36.
Extol
Hát ez a tag nem Schwarzi
35.
35.
attila 999
megmondom oszinten,nagyon tartottam tole,hogy nem leszzz az igazi.de ezek utan,alapjan elszalltak a ketsegeim.ez itt nagyon jo leszz
33.
33.
amd33
#31: Ez így van Arnold az Arnold ő a legnagyobb és a legjobb!
32.
32.
K/G.
#27: Nem tudom, ezzel lehetett eladni, vagy tudom is én. Sztárt csináltak Shwarziból. Amúgy semmi bajom a kis osztrákkal, de az eredeti Conanank szerintem nézhetetlenek. Persze nem akkor láttam, mikor újak voltak, de mai szemmel egy rakás szemét.
31.
31.
NECROSMOKE
Jól néz ki meg mnden,de az igazi Arni filinget semmi sem mulja fel.
30.
30.
Qbász
Nekem egyből a film+ reklámja indult el a fejemben. Conan a barbár, Arnold Schwarzenegger!
29.
29.
princeps27
bob sapp is fog "játszani" (sztem vmi főg*ci lesz)
28.
28.
Raziel88
Látványra biztos nem lesz panasz, de ez a majom utánzat lerontja a filmet. Miért nem tudtak vki mást a szerepre alkalmasabb színészt találni. :(
27.
27.
shatterhand
#23: Na ez viszont érdekelne: jobban visszagondolva tényleg tolvaj volt conan
De akkor miért barbár a film címe? Az eredetire gondolok most.
Most akkor barbár "kasztba" tartoik conan vagy a tolvajba?
26.
26.
alex512
Hogy ezt a csávót hogy utáltam az SG: Atlantisban is, a trónok harcában már elviselem, mert szerencsére tényleg csak hörög meg csődörködik az asszonnyal, de hogy egy egész filmen át bámuljam a képét és a "színészi munkáját", az már nekem asszem sok lenne.
25.
25.
wigyory
Annak idején Swarzenegger látványa is elképesztő volt, test épitőből lett film szinész.Maga a Conan film az Ő főszereplésével hatalmasat ütött akkoriban, szinte száj tátva néztem én is.Szerintem jól sikerült megalkotni, jól mutatott hatalmas izmaival a mai szenátor.Most ez az új film egy más Conant mutat meg, látványban sem rossz, de majd látom hogyan sikerült a mozivásznon újból megalkotni a személyét.Momoa tényleg igazán jól szerepelt a Csillag kapu-Atlantiszban, mint Szetadai katona.Hogy itt hogyan vizsgázik mint harcos,
majd látom.
24.
24.
Mortis
A színész viszonylag jó választásnak tűnik, de úgy érzem szükség lenne erős mellékszereplőkre azért.
Egyébként ha nem láttam volna a címet, nem is gondolnám, hogy ez egy Conan film. Nagyon "modern". Rossz értelemben. Tucat zenére, tucat akció. A hangulat még elviheti, ha csak annyira lesz gáz, mint a régiek. Azok pont attól voltak olyan jók. :)
22.
22.
keiji maeda
hát csak a lionsgate csinálja :) jó filmeket alkotnak
21.
21.
Hab
#19: Conan-ként se kell sokkal több mindent csinálnia, kis csihipuhi, ott se lesz szerintem túl sok szövege. Csak komoran kell nézni és kb annyi. Azért hasonlítottam a Trónok harcában nyújtott teljesítményéhez mert ott is a barbár horda vezére, ami azért nem áll messze Conan-től.
19.
19.
simon 555
#18: mintha olyan sok mindent kellene csinálnia a Trónok Harcában:D
csak ba**ik meg mormog valamit meg ba**ik:DXD
persze attól még jó színész de nem épp ehhez kellett volna hasonlítani,inkább az atlantisban látott képességeihez.
18.
18.
Hab
#12: Hát Schwarzi sem volt valami nagy színész, mondom ezt úgy hogy gyerekkoromban Ő volt a kedvencem. Pont ezért volt jó barbárnak és terminatornak. Momoa egész jónak tűnik, legalábbis a Trónok harcában jól alakítja a barbár vezért. Remélem a film nem fogja mellőzni a véres jeleneteket! Reménykedem hogy nem lesz rossz film.
17.
17.
IceColdKillah
#14: XDD Meg raszta haj nélkül!
16.
16.
simon 555
jobb színészt el sem tudnék képzelni a szerepre:D
15.
15.
Harkat
A Titánok harca remake trailere után is azt gondoltam, az nem lehet rossz film, aztán úgy jöttem ki a moziból, hogy a pénzem vissza kértem volna legszívesebben. Bár remélem ez jobb lesz.
14.
14.
kex596
Bírom Momoa-t,SG: Atlantis-ban jól teljesített, csak most olyan fura így körszakáll nélkül :DD
13.
13.
Lordnekroseth
Hát a trailer nemrossz,de skeptikus vagyok sajnos. A conan pont az a világ ahol a látvány a lényeg. Pesze az sosem rossz,de szerintem itt inkább a fantasy-n vana hangsúly.
Amellett számomra is Swarci az etalon. Hozzá képest mindenkit csak mértékkel lehet hasonlítani. Viszont meg kell hagyni,feldologzás,tehát nemkell sokat várni.
12.
12.
MangaBoyKing
Ki ez a miki egér utánzat mert azért schwarzi-hoz képest elég pici a fiu .Ja és szinészileg is gondolom hogy elég gyengusz a gyerek .
8.
8.
ezmi... a képek alapján sem vártam mondjuk sokat, de hogy ennek minek csináltak remake-t pff
7.
7.
gorezalan
jo lesz ez, amugysem kell a remakektol olyan nagyon atutot varni. amugy meg ha mar remake, akkor mindenkepp Momoa a legjobb erre a szerepre :))csak kar, h a nagy stargate rajongok, mint en is, nem fogunk tudni elszakadni ronontol :))))))
6.
6.
pjoco
Tetszetős! Látványra nem lesz panasz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...