Késik a Mass Effect 3 megjelenése is

  • Írta: InGen
  • 2011. május 5.
  • Hír
Link másolása
Úgy néz ki, a mai nap arról szól, hogy a BioWare minden játéka késik. A Mass Effect 3-at mindenki még idénre várta, azonban Casey Hudson kidugta a fejét a monitor mögül, és suttogva megjegyezte, hogy csak jövőre fog megjelenni a játék, addig még polírozgatják, hogy szép, fényes legyen.

Meg voltunk róla győződve, hogy idén már befejezhetjük Shepard kapitány történetét, de úgy néz ki, hogy a Bioware keresztülhúzza eme remek tervünket. A Mass Effect 3 ugyanis csak 2012-ben fog megjelenni, de legalább valamikor az év elején. Nagyjából. Az ok? Természetesen a fejlesztők még több időt szeretnének a befejezéshez.


"Megerősítjük, hogy a Mass Effect 3 valamikor 2012 első harmadában fog megjelenni. A csapat teljes erejével azon dolgozik, hogy ez legyen a legkeményebb, legnagyobb és legjobb epizód a sorozatban, s biztosak akarunk lenni benne, hogy minden várakozást felülmúl" - mondta a Mass Effect-nagyfőnök, Casey Hudson.

Nos, ha így áll a helyzet, akkor azt hiszem, hogy el tudunk nézni pár hónapot a BioWare-nek, de ilyen kijelentések után biztosan szigorúbbak lesznek az újságírók is, köztük a Gamekapocs saját Ca$h bácsija is, aki már most tűkön ülve várja, hogy véshessen nektek az anyagról.

13.
13.
pato10
http://www.masseffect.hu/archives/892
12.
12.
sunstreaker
tudom h nem ide tartozik, de máshová nem tudom írni..

na szóval nem lesz Split/Second 2 - sem, a Disney leállította a fejlesztést..
pedig már elkezdék csinálni..
11.
11.
princeps27
sztem kaksiznak az év végi címektől,azért nem adják ki :D. Inkább dolgozzanak rajta, ne legye összecsapott. A 2. részhez is kellett 3 év
10.
10.
koffein
Én örülök, hogy késik mert túl sok játékot kell beszerezni idén évvégén. Igy pedig, ha minden igaz, akkor minden kiszemelt játékra lesz zsé szépen sorjában
9.
9.
Józsi_Doe
Örültem volna ha még idén megjelenik, de nem
Őrülök meg attól sem hogy csak jövőre jön.

8.
8.
Tibor1142
Nyolc új kép, nyolc hónap késés.
6.
6.
Mortis
Kicsit sem meglepetés...
5.
5.
Barnaby
Támogatom a döntést, igazuk van. A Dragon Age 2 (ami nekem speciel nagyon tetszett) kicsit észbe kaptak:D
4.
4.
Game 0ver
Amugy ez Magyarul fog megjelenni vagy nem?
3.
3.
exonic
Aztán tökéletes legyen... :)
2.
2.
giga321
Szerintem is jobb ha késik egy kicsit addig is fejlesztgetik mert az összecsapott pár hónap alatt kiadott munkákat nem szeretem. Nyugodtan részletesen vegyék át többször újra és újra amíg nem lesz tökéletes.
1.
1.
Cuppak
Nem annyira baj hogy késik , legalább jobb lesz (reméljük) .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...