AC: Relevations - hat stúdió dolgozik rajta

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 6.
  • Hír
Link másolása
A negyedik nagygépes Assassin's Creed játékon gyakorlatilag egy egész hadsereg dolgozik, rácáfolva a rajongók azon aggodalmára, hogy egy év alatt nem lehet megváltani a világot. De igen. Rengeteg új funkciót és néhány jelentős meglepetést tartogat majd a Revelations novemberben.

A tegnapi bejelentés után néhány apró információ látott napvilágot az Assassin's Creed: Revelations kapcsán. Például az, hogy hat studió dolgozik rajta teljes erőbedobással. A Ubisoft Montreal mellett a kiadó érdekeltségébe tartozó csapatok a világ minden részéről: Annecy, a Massive Entertainment, Quebec, Szingapúr és Bukarest fiai egy cél érdekében mozgósították erőiket. A Massive csapata a kakukktojás, a srácok kivételével már mindnyájan résztvettek a Brotherhood fejlesztésében is. Ők korábban a World in Conflict szérián dolgoztak, míg aUbisoft fel nem vásárolta őket.


Két idősíkban játszódik a játék az Oszmán Birodalomban: Altairt irányíta a keresztes hadjáratok idején kalandozunk a bizánci Konstantinápolyban, míg ük-ükunokájával, Ezioval - aki már a negyvenes évei közepét tapossa, deres szakállat növesztett - a reneszánsz idejében. Bizánc hatalma már Altair idejében is jelentősen csökkent, négy keresztes hadjárat is megtépázta - ebben a zűrzavaros időben, visszaemlékezések formájában járjuk be a vidéket.

Ezio pedig továbbra is hódol a gyengébbik nemnek, szinte biztosra vehetjük, hogy be fog szivárogni a szultán Topkapi palotájába is, ahol ledér háremhölgyekkel tivornyázhat. További részleteket a következő Game Informerben olvashatunkk majd.

Addig is itt van nekünk az ötödik trailer:

A videót chelsea120 küldte be, köszönjük neki!

52.
52.
falselight
#50: a szakálltól lesz karakteresebb, jól van ez így.
51.
51.
falselight
#46: szerintem is képtelenség egy ilyen kapucniban harcolni, de ez igazából csak az ac: lineage-ban tűnik fel, a játékokban nem.
50.
50.
drakecsaj
#30: Hjah 40-45évesnek tűnik így kép alapján :O
2. részben volt a legjobb kinézetre szerintem. De most komolyan, miért kell ezt a szakállat, vagy bajuszt itt erőltetni? Igazán megtalálhatná már Ezio bácsi a borotva nevezetű tárgyat. Sokat dobna az összképen szerintem :D
49.
49.
Berencsit
csak győzzük kivárni. ;)
48.
48.
lukaka
47.
47.
SL89
Ha meg valaki elolvassa ezt a kommentet, itt meg par uj info a jatekrol : http://www.vg247.com/2011/05/06/details-on-assassins-creed-revelations-escape-out-of-game-informer/
Ezek alapjan jol tippeltem, a kampo reszben azt a celt fogja szolgalni, hogy segitsegevel huzalokon a varos egyik reszebol a masikva atcsusszanhassunk :) Nem rossz :D
46.
46.
Dark_Temptation
felmerült bennem 1 kérdés :D lehet, hogy hülye vagyok vagy nem tudom , de a kapucni hogy-hogy rajtamarad a fejükön pl zuhanás közben? :D vagy harc közben nem zavarja őket?
45.
45.
robi009
akárki akármit mond énmár rohadt sok játékkel játszottam már mind pc-n mind ps-en de eddig egyedül ezio az akivel sajnáltam abbahagyni a játékot és szerintem ezzel sokan másokis igyvannak szóval nemcsodálom ha az ubi ennyire rákattant az ezio témára
44.
44.
Netsu
#41: Szerintem Altair jobban harcolt, mint Ezio. Sokkal erőszakosabb, lendületesebb, és elegánsabb volt. Főleg, ha a Hidden Bladedel harcoltál a kard helyett. :)
43.
43.
giga321
Én örülök Ezionak és annak is hogy végignézhetjük életét és nagyon kiváncsi vagyok mi lesz vele hiszen már tényleg elég öreg és biztos vagyok benne hogy ezután vagy visszavonul vagy esetleg amit nem akarok az az hogy meghal de lehet születik gyereke és akkor majd vele megyünk az AC 3-omban , ez csak az én elképzelésem de ne legyen igazam a lényeg hogy várom már mint a pi..a , és természetesen Altairra is kíváncsi vagyok hogy mi lesz vele mert róla meg keveset tudunk.
42.
42.
Ra1D3n
#39: Te is akkor odafigyeltél minden részletre a legelső résztől kezdve lol... Felhomályosítalak. Már a kezdetekkor tudni lehetett, hogy Altair leszármazottja Ezio, sőt, ebbe vérvonalba tartozik Desmond is. Ha nem tartozna Desmond a vérvonalba, akkor az Anymus-ban soha nem lehetett volna Altair-t és Ezio-t látni, hogy miket csináltak a saját idejükben...
41.
41.
azazel
De azért remélem hogy Altair kicsit fejletebb lessz harc terén mert azért valjuk be elég ramaty volt a teknikája
40.
40.
invigo
Elnézést a dupla postért, de ha megnézitek azon a képen, amelyiken rajta van Ezio meg Altair is, azon is látszódik Ezio hidden bladejénél a kampó.
39.
39.
azazel
Hmm Ezio Altair ük-ükunokája?! jó tudni...de rohadtul várom mááárr:D
Legjobb játék!!!
38.
38.
invigo
#27: Szerintem biztos hogy a mászásban fogja segíteni, különben miért lenne kioldva (?) miközben mászik? :)
37.
37.
Dark_Temptation
alig várom már most vagyok a Brotherhood végénél és valami kibszott jó :) :)
36.
36.
Vopesz
Ezio rőt szakállát elnézve ezúttal az doktorok sérv kenőcsöt is árulni fognak a méreg mellett :)
34.
34.
fire
Faja lesz. Már meguntam az eddigieket, de vágyok valami ac-re xD. Már kéne nagyon. :)
33.
33.
Adamknight
Egyébként most jut eszembe, hogy a Br-ben volt egy utalás egy idősebb Ezio-ra. Itt egy Youtube-os videó. http://www.youtube.com/watch?v=FeN6epZ6G9c&feature=relmfu Tekerjetek 9.45-re. Onnantól kezdődik.
31.
31.
Jackie Estacado
A köv. részben már Ezio járókerettel negyedeli az embereket és suhan át a tetőkön :D
30.
30.
PcSanyko
Ez az Ezio már vénkutya... :D Túlságosan öreg már!
29.
29.
Jackie Estacado
#28: Talán Eziot jobban megviselte az idő múlása...meg nem enyhén komplikált élete lehetett...
28.
28.
robi009
am hányéves itt ezio? 45 csakmert nekem van jópár 50-es ismerősöm (nem azok akikkel bulizni járok meg ilyenek) és nekik nincs ilyen összerogyosodott ráncos képük
27.
27.
dave280
Ha jól emlékszem a 2.-esben és a Brotherhood-ban még nem volt olyan kampó a rejett pengén.
Lehet hogy ez is egyike Leonardo találmányainak! :) Nem hiszem, hogy a mászásban segít, inkább a harcban... Más ötletem nekem sincs.
25.
25.
adriano28
zoenn ez treaser nem trailer :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...