Várni kell még a PSN újraindulására

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 7.
  • Hír
Link másolása
A Sony legújabb állapotjelentése a PlayStation Network jelenlegi helyzetéről nem hangzik túl felemelően. Ha arra vártunk, hogy még a hétvégén ismét felmerészkedhetünk a netre PS3-on és PSP-n, el kell kell keserítenünk mindenkit. Még bizonytalan ideig várnunk kell az újraindításra.

Tegnap a hivatalos PlayStation blogon az SCEA rangidős vállalati kommunikációs igazgatója, Patrick Seybold közleményében ismertette a jelenlegi fejleményeket. Bár a hét közepén még azt nyilatkozták, hogy már csak pár nap van hátra a PlayStation Network és a Qriocity rendszerek visszaállításáig, a Sony kénytelen volt felülírni korábbi álláspontját:

"Még dolgozunk a hálózati infrastruktúra biztonságán, valamint különféle külső szervezeteknek is jóvá kell hagyniuk a rendszer biztonságát. Ennek ellenőrzése létfontosságú a folyamat helyreállítása szempontjából. Kiegészítő és átfogó rendszerellenőrzésere és vizsgálatokra van szükség - végig kell haladni ezeken a fázisokon, mielőtt a rendszer újra online lesz."

A Sony csütörtkön arról adott hír, hogy a rendszer belső vizsgálata végső stádiumban van. A társaság vezérigazgatója, Sir Howard Stringer nyílt levélben kért elnézést az ügyfeleiktől.

"Amikor múlt héten sajtótájékoztatót tartottunk Japánban, úgy hittük, hogy a szolgáltatás egy héten belül helyreáll." - folytatta Seybold. "Akkor még nem voltunk tisztában azzal, hogy milyen mértékű a Sony Online Entertainment szervereit ért támadás, és most úgy láttuk jónak, hogy további vizsgálatok szükségesek az új, hihetetlenül összetett rendszer biztonságát illetően. Tudjuk, sokan szeretnének már játszani az interneten, barátaikkal csevegni, és az összes szolgáltatást élvezni. Higgye el nekem mindenki, amikor azt mondom: mindent megteszünk, amit lehet a cél érdekében!"

A Sony nem hagyja kárpótlás nélkül a megcsömörlött játékosokat: PS3-on - jelenleg még nem ismert - öt játék közül választhatunk ki kettőt, míg PSP-n négy cím közül a nekünk leginkább tetszőt.

Szóval, kedves PlayStation-felhasználók! Ideje kimozdulni a szabadba, kirándulni menni, horgászni, jókat nevetni, szocializálódni! Ha újra elindul a PSN, Ti lesztek az elsők, akik értesülnek róla.

31.
31.
zsigmond
#30: Te nem is nagyon tudnál miért nyávogni, mert nincs ps3 accontod még, mert kezdő vagy de tudod, vannak emberek, akik ezzel kapcsolódnak ki, mert nincs kedvük sem türelmük olvasni, eleget szívnak és olvasnak a suliba meg a melóba. Tudod, mit add el a ps3ad és olvas tovább, ahogy eddig, mert ez neked a sötét oldal ne állj át, inkább olvas tovább. De akkor minek is vettél ps3at ha olvasol?
30.
30.
Lordnekroseth
29.
29.
Neo1989
#26: Na ezé játszom én single-be minden gamet :) Nincsenek ilyen gondjaim :)
28.
28.
Netsu
#26: Irigylem a problémáidat.
26.
26.
reaktor
már nem multiztam 12 napjaaaaaaaa :((((((
25.
25.
Noozi
#24: bocsi nyers leszek..jónagyidióta vagy barátom :) saját oldal? khöm nincsen psn eleve ez egy szívás de ez csak most.. amik viszont ennek következtében történhetnek mivel nagy pénzkiesés volt..drágább játékok,psn címek ect hát naagyon jó..a gonosz multit megtámadták a hekkerek!viva la resistance meg minden
24.
24.
gagyinho
#22
nos neked lehet hogy eleged van a hackerekből, viszont először jó lenne ha tudnád mit vagyis kit takar a hacker szó és tudnád hogy a saját oldaladat szidod ;)
20.
20.
mamgu
#2: Videót az eseményről .
19.
19.
Bisur1996
pedig PS3 sokkal jobb mint xbox.. mármint hardverileg.
és ingyenes PSN is nem kell fizetni... de hát ha ezt bebukják, akkor a Microsoft mindenért pénzt fog kérni és nem figyel majd a minőségre... ez csak nekünk lesz rossz. PC 4ever :DDDD Konzol fail. De ne így legyen!
18.
18.
MR.WOODCOCK
#17: xD Akkora szar már ez, ma még GT5-t is updateltem, erre szarrá ment, és le kellett törölnöm
15.
15.
danez11
én azon fogok röhögni, hogy itt szopnak már 3 hete, hogy húúúúú ilyen biztonságos olyan biztonságos lesz, másnapra megint fel lesz törve xD
14.
14.
Jinbobo
Amíg nincs network irány csajozni, füvet nyírni, horgászni, kerékpározni meg miegymás...
Utána már nem lesz idő, a sok játékáradat miatt amit a Sony ígér.
11.
11.
Donpedro
"hihetetlenül összetett rendszer" => frissítik az Apache HTTP Server-t a legújabb verzióra xd
10.
10.
Sonnypapa
Igazából én nagyon türelmes vagyok...de azért már igencsak visszaállhatna az a rendszer...
9.
9.
AnimeWarlord
8# Az a "hihetetlenül összetett rendszer" kb pár napig fogja majd bírni a cracker támadásokat-.-
8.
8.
Mortis
""hihetetlenül összetett rendszer...""

xDxD Kíváncsi lennék arra hihetetlenül összetett rendszerre...:D
7.
7.
deviques
#5: Ne feledd, hogy a Plus előfizetőinek Little Big Planet-et adtak ingyér. Úgyhogy én azért csak várom a nagy címeket, elvágre a zacskónk tele van már a PSN-nel lassan!
6.
6.
Raidermeister
5.
5.
shatterhand
#2: gondolom ami letölthető és store-n van
Nem szoktam nézni, de régebben volt socom confr., warhawk, gt5p, most a MAG.
Szal nem kell call of duty,killzone,uncharted-re gondolni.

Az is lehet,hogy sima psn játékok lesznek. Ott is van pár jó.
Na most vagy nagyon gagyik lesznek vagy nem akarják,hogy népharag legyen és tényleg jókat lehet leszedni.
Én mindenestre nem készülök fel semmire. Tetszik vmi leszedem. Ha meg nem érdekel akkor meg otthagyom.
PSN jöjjön vissza, az jobban érdekel.
4.
4.
Folti90
3.
3.
anonymus26
ez már télleg idegesítö hogy ennyi ideig tart... én biztos kivágom gépet az ablakon ha hónap végén sem tudok multizni :)
2.
2.
KenyeresB
Na ez új számomra. Mármint az öt játék. Ez mégis mit takar?
1.
1.
NECROSMOKE
"Szóval, kedves PlayStation-felhasználók! Ideje kimozdulni a szabadba, kirándulni menni, horgászni, jókat nevetni, szocializálódni!" -Főleg ilyen essős időben.
Amugy kiváncsi leszek,hogy meddig fog ez az tartani ez az álapot?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...