Heavenly Sword 2 - bejelentik az E3-on?

  • Írta: InGen
  • 2011. május 8.
  • Pletyka
Link másolása
Régóta pletykálják már a Heavenly Sword 2 fejlesztését, de mindeddig a pletykák nem bizonyultak igaznak. Habár az előd mérsékelt sikereket aratott, úgy tűnik, a rajongók szeretnének egy folytatást, s "nem zörög a haraszt" alapon feltételezzük, hogy a Ninja Theory már dolgozik az ügyön.

Külföldi források szerint a folytatás az első rész után 10 évvel játszódna, és kezdetben főhősnőnk nem rendelkezne a címben szereplő Mennyei Karddal, hanem menet közben kellene azt kiérdemelnie.  Ennek megfelelően először csak pusztakezes harccal eshetünk neki a ránk szabaduló rosszarcúaknak, s menet közben kellene elsajátítanunk különböző harcművészeti stílusokat, míg végül megszerezzük a kardot.


Úgy tűnik, hogy a Ninja Theory az E3-ra tartogatja a leleplezést. Hozzá kell tennünk, hogy a stúdió egyik csapata keményen dolgozik a Devil May Cry új részén, amiről szintén az E3 alatt várnánk bővebb információ-áradatot, úgyhogy ezt az egészet tessék egyelőre egy csipetnyi sóval fogyasztani. A csapat előző kiadott játéka, az Enlaved: Odyssey to the West sem aratott kiemelkedő sikert, legalábbis a pénztáraknál, így kíváncsian várjuk, vajon bele mernek-e vágni a Heavenly Sword 2-be.

11.
11.
IceColdKillah
Ennek örülök, mert nekem nagyon tetszett az első rész. Főleg azért mert, gyakran kellett használni a SIXAXIS-t. Remélem a következő részt már a fagyival is lehet majd tolni.
10.
10.
deviques
Az Enslaved-et pont tegnap fejeztem be! Életem egyik legjobb játéka volt!
9.
9.
keiji maeda
az enslaved meg a heawnly sword között ám van egy jó pár év amugy meg nem össze ell hasonlítani , hanem várni hogy csináljanak egy 2. részt :D a hangulatra és a zenére meg az epikusságra nem volt panasz az egyben sem :)
6.
6.
rossitibi
A QTE-t leszámítva nekem is tetszett! Kíváncsi leszek! Nagyon régen játszottam vele de nem meghalt a csajszi a végén? De lehet hogy rosszul emlékszem..
5.
5.
Én örülnék egy folytatásnak!
3.
3.
NECROSMOKE
"A csapat előző kiadott játéka, az Enslaved: Odyssey to the West sem aratott " bocsi a javitáséert :D
Az egy nagyon tetszett.Az első PS3-as gémek között volt.Csak egy baj volt vele,hogy nem lehetet szökni(ugrani)benne,de a gémpléj az tökéletes (volt).
2.
2.
attila 999
aztakuvvaaaaaaa ,naaa nincs is szavam.adna az isten avgy a fejlesztok.hogy en ezt mennyire szerettem
1.
1.
penel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...