Heavenly Sword

Régóta vártunk már a Sony új PlayStation 3-exkluzív címére, úgy tűnik nem hiába - a kicsike remekül sikerült!

Íme, a PlayStation Plus decemberi kínálata

Lassan itt a karácsony, és a PlayStation Plus előfizetők még mindig nem tudják, mivel tudnak majd játszani a meghitt, ünnepi hangulatban. Ezen rögvest változtatunk!

Megvan a Heavenly Sword-film dátuma

Habár eredetileg idén júniusra ígérték, csak szeptemberben jelenik meg a Heavenly Sword-film Blu-rayen és DVD-n, valamint más on-demand csatornákon. A Ninja Theory akciójátékát végre egész estés filmként is élvezhetjük.

Nézzünk bele a Heavenly Sword-filmbe!

Gőzerővel forog, izé... animálják a Heavenly Sword filmadaptációját, amiről most befutott egy egyperces előzetes. Az biztos, hogy nem ezzel reklámozzák majd a CGI aktuális fejlettségét, ettől persze még jól is elsülhet.

Frissítve: Mobilra vált a Ninja Theory?

Bár a jelenlegi információink szerint a Ninja Theory párhuzamosan dolgozik mobilos és konzolos projekteken, állítólag a csapat társalapítója azt mondta, hogy a jövőben teljes mértékben mobilra váltanak majd.

Itt a Heavenly Sword-film előzetese

Animációs film készül a Ninja Theory akciójátéka alapján. A történet hűen követi az alapanyag sztoriját, így a rajongóknak mindenképp ajánlott fél szemmel követni a projektet. Már befutott az első trailer is.

A Heavenly Sword is kap filmváltozatot

A Variety a tegnap bejelentett Ratchet & Clank-mozi kapcsán közölt összeállítást, aminek a végén gyakorlatilag lábjegyzetként említi meg, hogy a Heavenly Swordot is megfilmesítik hamarosan.

Bejelentésre készül a Ninja Theory

Most, hogy a DmC: Devil May Cry megjelent, a Ninja Theory dolgozhat máson, és dolgozik is: a fejlesztők azt üzenték a Twitteren, hogy "valami újat" fognak nekünk mutatni hamarosan.

Heavenly Sword 2 conceptek érkeztek

A Heavenly Swordöt szerette a sajtó, és bár a fejlesztők későbbi bevallása szerint nem kerestek rajta semmi pénzt, a Ninja Theory játékának mindig folytatást követeltek a rajongók. A második részre voltak is tervek - a koncepciós rajzok egy része épp a minap szivárgott ki.

Megölik az innovációt az AAA-kategóriás játékok

Legalábbis a Ninja Theory főnöke így gondolja. Szerinte ugyanis a játékokat már túlságosan drága elkészíteni, túlságosan sokba kerülnek, ezért senki nem mer kockáztatni, ami végső soron a kreatív anyagok halálát okozza a tripla-A kategóriás játékfejlesztésben. Vajon igaza van?

Heavenly Sword 2 - bejelentik az E3-on?

Régóta pletykálják már a Heavenly Sword 2 fejlesztését, de mindeddig a pletykák nem bizonyultak igaznak. Habár az előd mérsékelt sikereket aratott, úgy tűnik, a rajongók szeretnének egy folytatást, s "nem zörög a haraszt" alapon feltételezzük, hogy a Ninja Theory már dolgozik az ügyön.